Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zúrivý záchvat farmára Romana: Zbalil si veci a... Už sa nevrátim!

Roman Olach sa v záchvate zúrivosti zbalil s tým, že sa už na statok nevráti. Zobraziť galériu (8)
Roman Olach sa v záchvate zúrivosti zbalil s tým, že sa už na statok nevráti.

BRATISLAVA – Praskli mu nervy! Roman Olach (20) svoju účasť v markizáckej šou Farma nezvláda. Už dávnejšie sa totiž vyjadril, že správanie jeho súperov ho psychicky veľmi ničí. V dnešnej časti sa mu emócie vymknú spod kontroly. Začne vyvádzať ako nepríčetný a zbalí si veci.

Roman Olach minulý týždeň ocitol v rozhodujúcom dueli, kde ho pokoril Roland Sedláček. Výstredný blondiak sa mal preto rozlúčiť s ostatnými. Situácia sa ale na poslednú chvíľu zmenila - zo statku odišla domov Nikola Komorová. Tá sa kvôli zdravotným problémom rozhodla zo súťaže dobrovoľne odstúpiť.

Vyzeralo to tak, že druhá šanca rodáka z Patrizánskeho posilnila. Jeho súper Tomáš Mrva sa preto rozhodol, že mu chvíle na statku poriadne strpčí. „Roman sa chcel okúpať a tak si do vane pracne nanosil nazohrievanú vodu. Keď to zbadal Tomáš, rozhodol sa, že ho naštve. V kadi si preto začal prať smradľavé ponožky,“ priblížil nám vzniknutý konflikt jeden z členov štábu.

Ako sme sa tiež dozvedeli, Mrvovo správanie blondiaka poriadne dožralo. „Ziapal na všetky strany a popri tom mu nadával. V amoku si zbalil veci a pobral sa zo statku preč,“ dodal náš zdroj. To, aké mal Romanov záchvat následky a či bol Tomáš nejakým spôsobom potrestaný, sa dozviete už v dnešnej časti Farmy.

Tip: Pozriete si Farmu alebo dobrý  film? Rozhodnite sa podľa programu na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu