Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čajočky žúrovali: Pocisková provokovala holými ramenami!

Dievčatá z muzikálu Čajočky žúrovali. Nela Pocisková pútala na párty pozornosť holými ramenami. Zobraziť galériu (10)
Dievčatá z muzikálu Čajočky žúrovali. Nela Pocisková pútala na párty pozornosť holými ramenami.

BRATISLAVA – Vyhodili si z kopýtka! Dievčatá z muzikálu Čajočky v sobotu oslavovali úspech v podobe 100. reprízy tohto predstavenia. Vybrali sa na drink do jednej z bratislavských diskoték, kde si rovno aj zatancovali. Azda najviac pozornosti pútala mladá speváčka Nela Pocisková (21) vďaka topu, ktorý podčiarkoval jej ženskosť.

Herečky z muzikálu Čajočky sa počas víkendu zabavili v istom bratislavskom podniku. Na oslavu stej reprízy ich predstavenia sa všetky dámy aj patrične vyfintili. Zahodili zimné svetre a poriadne vyletnené pútali v príjemný jarný večer pozornosť ostatných prítomných.

Výnimkou nebola ani partnerka Jána Ďurovčíka Nela Pocisková, ktorá stavila na biely top bez ramienok. V ňom poodhalila časť svojich kriviek. Okrem nej však pútala pozornosť aj muzikálová kolegyňa Dáša Mamba Šarközyová. Tej vykúkala spod tesných riflí spodná bielizeň. Treba však podotknúť, že aj ostatné čajočky sa počas večera nenechali zahanbiť. Ako to na párty vyzeralo? Pozrite si fotografie v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu