Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Osem čajočiek kávičkovalo: Nájdite medzi nimi Petra Nagya!

Spevák Peter Nagy (uprostred) si ženskú spoločnosť náležite užíval. Zobraziť galériu (8)
Spevák Peter Nagy (uprostred) si ženskú spoločnosť náležite užíval.

BRATISLAVA – V zajatí estrogénu! Herečky z muzikálu Čajočky sa včera popoludní stretli na kávičke, aby spoločne oslávili jubilejnú 100. reprízu ich predstavenia. Čisto babskú záležitosť si ako jediný muž vychutnával spevák Peter Nagy (52). Hudobník sa pri dámach cítil ako ryba vo vode. Ba čo viac, vďaka polodlhým vlasom dokonale zapadol medzi vysmiate ženy. Dokážete ho medzi nimi nájsť?!

Spevák Peter Nagy sa včera stretol s väčšinou dievčat, ktoré účinkujú v Čajočkách. Keďže predstavenie obsahuje viacero piesní práve z jeho tvorby, interpret sa rozhodol potešiť dievčatá vydaním cédečka so skladbami z muzikálu. Odovzdanie nosiča sprevádzalo priateľské posedenie pri kávičke na nábreží Dunaja. 

Ako nám prezradila účinkujúca Dáša Mamba Šarközyová, muzikál má u divákov pozitívne ohlasy. „Mali sme aj turné po Slovensku a veľmi veľa ľudí nám píše, že im je ľúto, že to nestihli alebo nebolo dostatok miesta. Všetko bolo kompletne vypredané,“ nešetrila chválami blondínka.

Okrem úspechov vyzdvihla tiež vzťahy, ktoré medzi sebou dievčatá majú. „Milujeme tento projekt a vždy, keď sa stretneme, tak sme z toho nadšené. Keby sme mohli, tak sa stretávame každý deň,“ dodala so smiechom Mamba.

Čajočky sa stali najúspešnejším slovenským muzikálom posledných troch rokov. Počas tohto víkendu ho čaká 100. repríza. Okrem Mamby v ňom účinkujú napríklad aj Nela Pocisková, Natália Hatalová, Lenka LeRa Salmanová či Jana Lieskovská.

Peter Nagy vďaka svojmu účesu medzi dievčatá dokonale zapadol.
Zobraziť galériu (8)
Peter Nagy vďaka svojmu účesu medzi dievčatá dokonale zapadol.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu