Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Čajočka Drotárová sa vydala: Do chomútu po 8 mesiacoch!

Michaela Drotárová s manželom Tomášom Šálekom a s mamou Beátou. Zobraziť galériu (7)
Michaela Drotárová s manželom Tomášom Šálekom a s mamou Beátou.

BANSKÁ ŠTIAVNICA - To je rýchlosť! Herečka Michaela Drotárová (27), známa z muzikálu Čajočky, urobila v sobotu vážny krok. Sympatická čiernovláska povedala Áno svojmu priateľovi Tomášovi Šálekovi. A to len po osemmesačnej známosti.

Maximálne zamilovaní! Herečka Michaela Drotárová v sobotu vhupla do stavu manželského. Ako sa nám podarilo zistiť, v jej prípade nešlo o krok po dlhodobom vzťahu. Partnera Tomáša si vzala len po ôsmich mesiacoch randenia. „Mne sa to nezdá rýchle. To bolo jasné od začiatku,” povedala o svojej osudovej láske.

Tehotenstvo ale vraj za rýchlou svadbou hľadať nemáme. „Ľudia sa berú preto, aby spolu mali aj deti. Ale ešte je skoro,” vyjadrila sa k tejto téme tmavovláska. Obrad sa konal v kostole v Banskej Štiavnici a následná oslava v neďalekom hoteli.

Mladomanželia dodržali aj niektoré zvyklosti, ako je ochutnávka slaného života - chleba so soľou, aj toho sladkého - chleba s medom. Pre šťastie rozbili tanier a ženích si svoju manželku preniesol do sály na rukách. Nechýbal ani únos nevesty v neskorších hodinách. 

Zaujímavé však je, že magický dátum 5. 5. si dvojica nevybrala sama. So vstupom do spoločného života sa partneri tak ponáhľali, že jednoducho vzali vhodný termín, ktorý bol ešte voľný vo vyhliadnutom hoteli. „Je to pre nás taký bonus. My máme obaja problémy s pamätaním si dátumov,” prezradila nám novopečená pani Šálek-Drotárová.

Zasúťažte si s nami o svadobne šaty od módnej návrhárky Jany Pištejovej. Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu