Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šedivý, bradatý a strapatý Peter Nagy: A vraj, so mnou nikdy nezostarneš!

Aj hviezdy starnú. Peter Nagy je toho tiež dôkazom. Zobraziť galériu (10)
Aj hviezdy starnú. Peter Nagy je toho tiež dôkazom.

PRAHA - Predsa zostarol! Zdá sa, že už aj na večnom mladíkovi Petrovi Nagyovi (54) sa začína odzrkadľovať čas. Ako totiž vidno na aktuálnych záberoch, spevákovi obľúbených hitov pribudla k vráskam šedivá brada, ktorá v kombinácii so strapatými vlasmi rozhodne nerobí zo známeho umelca takého štramáka, ako si pamätáme.

Peter Nagy je považovaný za jedného z najúspešnejších spevákov slovenskej populárnej hudby osemdesiatych a deväťdesiatych rokov. Jeho tvorba je bohatá na množstvo hitov, ktoré si radi pospevujú aj mladšie generácie. Vo svojom repertoári má hudobník aj skladbu s názvom So mnou nikdy nezostarneš, ktorá zrejme príde na um viacerým, čo zbadajú aktuálnu podobu Petra.

Hoci Nagy v skladbe spieval aj o tom, že sa pevne rozhodol, že nikdy viac nezostarne, bolo to márne. Hustá hriva je v jeho prípade už minulosťou, viditeľné sú aj vrásky na tvári. Najnovšie si interpret dokonca nechal narásť šedivú bradu. Treba ale uznať, že Nagy tak urobil pre podporu dobrej veci.

Niekdajší ženský idol sa totiž takýmto spôsobom rozhodol zviditeľniť akciu Movember, ktorá má upozorniť na problematiku rakoviny prostaty. „O tejto akcii som sa dozvedel na svojom turné. Bol som akurát v Austrálii, kde som koncertoval, a tam mi to bolo povedané. Rozhodne som neváhal a bradu som si nechal narásť. O rakovine pŕs u žien sa toho vie veľa, o rakovine prostaty ale príliš nie. A to je zlé,” objasnil pre portál sedmicka.cz dôvod svojho imidžu Peter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu