Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úplne nahá Mamba z X Factoru: Ukázala VŠETKO!

Dáša Mamba Šarközyová má vo svojom archíve takéto pikantné fotografie. Zobraziť galériu (5)
Dáša Mamba Šarközyová má vo svojom archíve takéto pikantné fotografie.

BRATISLAVA – Šteklivé momentky! Dáša Mamba Šarközyová (26) z jojkárskej šou X Factor má sexepílu na rozdávanie. Potvrdzujú to napríklad odvážne fotografie, ktoré zdobia speváčkinu domácnosť. Tmavovláska na nich totiž pózuje úplne nahá.

Len v Evinom rúchu! Dáša Mamba Šarközyová je väčšine Slovákov dobre známa. Vďačí za to nielen speváckemu talentu, ale tiež imidžu sexice. Ten v minulosti zlákal aj tvorcov pánskeho magazínu, ktorí ju chceli na svojich stránkach vyzliecť. Priaznivci živelnej tmavovlásky sa však napokon Mambiných aktov nedočkali.

No Dáša vo svojom archíve pár pikantných fotografií má. Tie vo zväčšenej podobe zdobia steny jej domácnosti. V minulosti ich vďaka tomu mali možnosť vidieť priaznivci markizáckej relácie Bez servítky, kde v jednej z epizód speváčka varila.

Ako nám Mamba v súvislosti s tým prezradila, eroticky ladené zábery vznikli počas dovolenky pred štyrmi rokmi. „Išlo o pomerne náhodnú spoluprácu s fotografom Martinom Machajom, keď sme boli s vystúpením Čajočky v Tunisku. Dohodli sme sa, že to bude vkusné, čo podľa mňa aj je. Nevnímam to ako akty, ale hlavne ako kus umenia,” reagovala pre topky.sk Šarközyová.

Zaujímavosťou je, že na jednej z fotografií pózuje tmavovláska so svojím vtedajším priateľom Martinom, s ktorým sa nedávno rozišli. Chceli sme preto vedieť, či ju rozchod neprimäl k tomu, aby obraz odstránila. „Aj napriek tomu ešte stále visí na stene a bude tam aj naďalej,” uzavrela tému Mamba.

Prečítajte si: Dáša Šarközyová dostala aj Karla Gotta! Na postup v X Factore však bola príliš dobrá

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu