Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Playmate Mináriková ako ju nepoznáme: Zamaskovaná a bez mejkapu!

Playmate Jana Mináriková si na svoj vzhľad potrpí. Včera sa úprave svojho zovňajšku príliš nevenovala. Zobraziť galériu (5)
Playmate Jana Mináriková si na svoj vzhľad potrpí. Včera sa úprave svojho zovňajšku príliš nevenovala.

BRATISLAVA – Tuctová! Prvý jarný deň si včera užila aj Jana Mináriková (30), ktorá sa rada pýši svojimi silikónovými prednosťami. Blondínku sme stretli na nábreží Dunaja, kde si spoločne so svojím štvornohým miláčikom prehodeným cez rameno vychutnávala príjemné počasie. Hoci si playmate na svoj dokonalý imidž potrpí, na utorkovú prechádzku sa príliš nevymódila!

Do povinnej výbavy playmate Jany Minárikovej už neodmysliteľne patria dlhé blonďavé vlasy a provokatívne outfity. Najnovšie to ale vyzerá tak, že niekdajšia sexbomba už akosi nemá potrebu byť stredobodom pozornosti. Paradoxné je, že sa dokonca začala maskovať.

Mináriková sa včera popoludní promenádovala po nábreží Dunaja. Pod vrstvami oblečenia a veľkými okuliarmi by však známu playmate spoznal málokto. Jemné líčenie a vlasy ulízané do chvosta z nej navyše spravili nevýraznú „tuctovku“. Jediné, čo blondínku ako-tak prezrádzalo, boli jej našpúlené pery a štvornohý miláčik. Ten štekal na všetkých okoloidúcich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu