Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Minárikovej megasilikóny sa nezmestia do bikín: To sú ale dudy!

Jana Mináriková má po poslednej plastike naozaj enormne veľké prsia. Zobraziť galériu (8)
Jana Mináriková má po poslednej plastike naozaj enormne veľké prsia. (Zdroj: Foto: Marko Erd a Carat Agency)

BRATISLAVA - Ich veľkosť vyráža dych! Playmate Jana Mináriková (30) sa nedávno zúčastnila nakrúcania nového videoklipu speváčky Lenky LeRy Salmanovej (31). Pri tej príležitosti ukázala vôbec po prvýkrát svoje silikónové prsia, ktoré ešte donedávna na verejnosti nikdy neprezentovala. Ako vidno, s 900 ml. implantátmi nemá plavovláska v slovenskom šoubiznise konkurenciu.

Odhalila melóny! Ako sme už na topkách informovali, v pripravovanom videoklipe speváčky LeRy ku skladbe s názvom Čo mám ešte robiť sa predvedie viacero známych tvárí nášho šoubiznisu. Napríklad aj playmate Jana Mináriková. Tá na pľaci počas nakrúcania predviedla nielen herecké schopnosti, ale aj vylepšené vnady. Prsia s 900 ml. objemom ukázala vôbec prvýkrát odvtedy, čo si ich nechala vylepšiť plastickým chirurgom.

Keďže má dej klipu recesistickú formu, Mináriková v ňom stvárnila postavu nepodareného klonu. Ten vyrobila plastická klinika budúcnosti, ktorej však tento ženský "výrobok" nevyšiel podľa predstáv. A tak skončil v kontajneri. „Bol to taký fór, nie každá plastika sa podarí, preto sa to nepodarilo ani v jej prípade a celá zohyzdená skončí v koši,“ oboznámila nás s touto časťou videa Lenka LeRa Salmanová.

Speváčka taktiež prezradila, ako sa jej s playmate spolupracovalo. Janka bola úplne geniálna, mala najťažšiu úlohu, no zvládla ju výborne,“ pochválila rockerka blondínku.  „Podľa mňa je táto playmate na Slovensku veľmi nedocenená,“ uzavrela Salmanová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu