Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dzuríková sa nezdá: Z postele do postele!

Gabriela Dzuríková opäť nakrúcala posteľné scény. Tentokrát s Marošom Kramárom (vľavo). Zobraziť galériu (7)
Gabriela Dzuríková opäť nakrúcala posteľné scény. Tentokrát s Marošom Kramárom (vľavo).

BRATISLAVA - Ďalší chlap! Herečka Gabriela Dzuríková (38) podľa našich informácií síce intímne scény pred kamerou neobľubuje, no i tak jej ich tvorcovia Ordinácie v ružovej záhrade od minulej série doprajú viac než dosť. Koncom jesene si užila vášnivé momenty s mladším kolegom, teraz skončí v posteli s Marošom Kramárom (52).

Gabriela Dzuríková sa ako sestrička Majka po vášnivom romániku s medikom dala v Ordinácii opäť dokopy s doktorom Fabiánom alias Marošom Kramárom. Dvojica hercov teda pri nakrúcaní aktuálnej série absolvovala aj prvé posteľné scény, čo vraj herečku príliš netešilo. „Ona je vo všeobecnosti háklivá na takéto zábery,” tvrdí náš zdroj.

Nečudo teda, že ani tentoraz obdivovatelia neuvidia brunetku nahú. Kým na jeseň sa jej kolega dostal do výstrihu, s Marošom Kramárom prebiehalo všetko oveľa decentnejšie. To zrejme vyhovovalo aj samotnému hercovi, ktorý sa v minulosti na takéto momenty na pľaci posťažoval. „Všetci do toho kecajú, je tam veľa ľudí. Vždy na nakrúcaní niekto chýba, ale keď ide o posteľné scény, sú tam všetci,” vyjadril sa v rozhovore na oficiálnej stránke seriálu. Ako sa s Dzuríkovou popasovali so spoločnými intímnymi chvíľami, uvidíte už dnes večer v Ordinácii na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu