Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dzuríkovej trapas pred kamerami: Smial sa z nej aj Kramár!

Gabriela Dzúriková svojou módnou kreáciou pobavila kolegov. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Dzúriková svojou módnou kreáciou pobavila kolegov.

BRATISLAVA – Už dnes večer odvysiela televízia Markíza záverečnú časť seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Ako sme sa zo zákulisia televízie dozvedeli, herci sa pri nakrúcaní posledných scén schuti zasmiali. O zábavu sa postarala najmä Gabriela Dzuríková (39), ktorá menšou nehodou vyvolala u všetkých prítomných úsmev na tvári. Vrátane svojho seriálového partnera Maroša Kramára (53).

Toto jej (ne)vyšlo! Gabriela Dzuríková si vďaka postave sestričky Majky vyskúšala úlohu nevesty. Za ženícha mala kolegu Maroša Kramára, s ktorým v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade tvorili pár. Nakrúcanie svadobného obradu však nemalo hladký priebeh. Pri pohľade na mladuchu Dzuríkovú sa totiž všetci smiali.

Gabriela sa totiž pozabudla a nevedomky sa pred kamery postavila v pohodlných plážových topánkach. Keďže mala oblečené elegantné šaty bielej farby, táto kombinácia vyznela úsmevne. Dzuríková svojou nehodou pobavila kolegov, najmä však Maroša Kramára.

Problém s obuvou však nebolo to jediné, čo umelcov rozosmievalo. „Scéna sa nakrúcala asi na 5x, všetkým bolo veľmi do smiechu. Prejav oddávajúceho bol o mladých ľuďoch a manželov prirovnával k vtáčatám, ktoré vylietavajú z hniezda. Herci sa na tom schuti smiali,“  dozvedeli sme sa zo zákulisia seriálu.

Herečka sa v úlohe nevesty neocitla prvý krát. Už v minulosti si vyskúšala svadbu v jojkárskom počine Mafstory. Oslovili sme ju preto s otázkou, v čom to teraz bolo iné. Na naše telefonáty ani sms správy však nereagovala. Ak ste zvedaví, ako herci veselé nakrúcanie poslednej časti Ordinácie v ružovej záhrade zvládli, sledujte Markízu dnes večer.

Tip: Pozrite si Ordináciu v Ružovej záhrade. Presný čas sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu