Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pauhofová na pľaci: Má maniere... Robí im peklo!

Táňa Pauhofová hrá sestričku Moniku - rozmaznané dieťa bohatých rodičov. Zobraziť galériu (5)
Táňa Pauhofová hrá sestričku Moniku - rozmaznané dieťa bohatých rodičov.

BRATISLAVA - Profesionalita alebo nepríjemné maniere?! Táňa Pauhofová (28) sa stala novou posilou Ordinácie v ružovej záhrade. Podľa našich informácií to však s ňou tvorcovia nemajú vôbec ľahké. Za angažovanie hviezdy platia daň v podobe komandovania z jej strany. Raz sa jej nepáčia repliky, inokedy nastavenie osvetlenia.

Táňa Pauhofová jednoznačne patrí medzi herecké hviezdy. A zdá sa, že si to dosť dobre uvedomuje. Svoje postavenie totiž premieta aj do požiadaviek pri nakrúcaní. Najnovšie sa o tom môže na vlastnej koži presviedčať štáb markizáckej Ordinácie.

Ryšavka totiž v novej sérii stvárňuje sestričku z urgentného príjmu. „Táňa si mení scenár. Občas zahlási, že ona to tak nepovie, ako je to napísané. Že si to proste zmení,” tvrdí náš zdroj, ktorý sa nachádzal priamo na pľaci. A režisér vraj len ticho pozeral a tieto maniere prehltol.

Scenár však nie je to jediné, čo herečke vadí. „Minule začala riešiť osvetlenie. Tvrdila, že je to zle nastavené a svieti jej to do očí,” prezradil nám svedok tejto udalosti. Ťažko povedať, či Pauhofová vidí chyby aj tam, kde nie sú alebo kritizuje prácu štábu oprávnene.

Televízia Markíza však za svojou novou hviezdou stojí. „Táňa Pauhofová je na pľaci absolútna profesionálka, nemáme informácie o žiadnych problémoch ani konfliktoch. Sme radi, že sa stala novou tvárou seriálu Ordinácia v ružovej záhrade,“ tvrdí PR manažér Gabriel Bocko.

Tip: Pozrite si Ordináciu na Markíze! Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu