Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Markíza pritvrdila: Zabíjanie v Ordinácii!

V rukojemníckej dráme sú ohrození zamestnanci nemocnice. Zobraziť galériu (7)
V rukojemníckej dráme sú ohrození zamestnanci nemocnice.

BRATISLAVA - Takto dramaticky ešte nikdy nezačínali! Nová séria Ordinácie v ružovej záhrade má byť oveľa napínavejšia než tie predchádzajúce. Príkladom môže byť hneď úvodná časť. Zistili sme, že sa v nej odohrá scéna, kedy sú zamestnanci nemocnice ohrozovaní zbraňou. Dokonca príde aj na výstrely. Niekoľkí skončia zranení, jeden človek umrie.

Niekto to má spočítané! Nová séria Ordinácie v ružovej záhrade sa má viac točiť okolo jednotlivých prípadov pacientov. To sa prejaví už v prvej časti, kedy do nemocnice príde muž hľadajúci pomstu. Jedného z doktorov totiž viní za smrť svojej ženy a dcéry.

„Nemocnicou otrasie dramatická udalosť, ktorá vážne poznačí a zmení osudy ľudí v seriáli. Rovnako tak aj ich blízkych,” potvrdil nám tento scenár PR manažér Markízy Gabriel Bocko. Samotná televízia na stránkach Ordinácie láka divákov upútavkou, z ktorej vyplýva, že postava Michaely Čobejovej bude zranená.

Topky.sk však zistili, že celá situácia skončí dokonca smrťou niekoho zo zúčastnených. A hoci spomínaná blondínka občas spôsobuje vedeniu v Záhorskej Bystrici problémy, napríklad nechce zadarmo nakrúcať upútavky, v rodinnom seriáli vraj jej postava nezahynie. Pokúšali sme sa preto vypátrať, kto to má na obrazovkách spočítané. Markíza však túto informáciu tají.

Podľa zverejnených záberov má muž na muške ešte Mareka Majeského (Marek Kalman), Jozefa Vajdu (Viktor Mažár), Petru Vajdovú (Natália Mažárová), Jana Révaia (Jakub Kraus) a Gabiku Dzuríkovú (Majka Pašková). Rodiaca pacientka v podaní Evy Dočolomanskéj podľa našich informácií túto drámu prežije. Koho by ste z Ordinácie vyradili vy? Hlasujte v ankete.

Tip: Pozrite si novú Ordináciu v ružovej záhrade na Markíze. Čas vysielania získate na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu