Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozvod Magálovcov: Bitka o majetky za milióny eur!

Kamila Magálová  vlastní s manželom Slavomírom (hore) hotel. Pravdepodobný dôvod rozvodu je herečkina aféra s kolegom Mariánom Geišbergom (dole). Zobraziť galériu (8)
Kamila Magálová vlastní s manželom Slavomírom (hore) hotel. Pravdepodobný dôvod rozvodu je herečkina aféra s kolegom Mariánom Geišbergom (dole).

BRATISLAVA - Koniec štyridsaťročného manželstva! Na okresnom súde v Pezinku leží žiadosť o rozvod Kamily (61) a Slavomíra Magálovcov (63). Otázne však je, či pôjde o rýchle a pokojné ukončenie zväzku. Tento pár totiž cez svoju spoločnosť vlastní luxusný hotel v Chorvátskom Grobe. Okrem toho obaja figurujú aj v ďalšej firme. Dohromady ide o milióny eur!

Majetková bitka? Kamila Magálová a jej manžel Slavomír sa budú rozvádzať. Za týmto krokom nie sú tradičné neprekonateľné rozdiely, ale s najväčšou pravdepodobnosťou herečkina nevera s kolegom Mariánom Geišbergom. Dá sa teda predpokladať, že ukončenie manželstva neprebehne úplne hladko.

Nie je žiadnym tajomstvom, že dvojica netrpela finančnou núdzou, ich luxusný hotel v je všetkým dobre známy. Vybudovali ho v Chorvátskom Grobe, v časti Čierna Voda prakticky zo zrúcaniny. Ako vlastník zariadenia figuruje spoločnosť, v ktorej je Slavomír predsedom predstavenstva a Kamila v dozornej rade. Základné imanie tejto firmy tvorí zaokrúhlene 561 tisíc eur (takmer 17 miliónov korún).

Trhová hodnota štvorhviezdičkového hotela s priľahlými pozemkami je však oveľa vyššia, ide o milióny eur. Patrí k nemu totiž aj menšie golfové ihrisko a krytá aj vonkajšia jazdiareň. V záhrade je vybudovaný bazén.

Otázka je, či manželia budú aj po rozvode fungovať v rámci biznisu tak, ako doteraz. Ak nie, bude to poriadny boj! Nápad na hotel totiž skrsol v mužskej hlave. „Na začiatku som s ním nesúhlasila,” prezradila kedysi Magálová časopisu Môj dom. No po troch rokoch sa k manželovi nakoniec pridala. Ona mala na starosti dizajn a organizačnú zložku, on ekonomickú stránku.

Ubytovacie zariadenie sa teda dá považovať za „dieťa” oboch aktérov. Navyše, od roku 2007 v tomto komplexe aj bývali, čo je v podstate ďalšou komplikáciou. Ani tento osobný byt totiž priamo nevlastní nikto z nich, ale práve akciová spoločnosť Kamila. A ich predchádzajúce bydlisko v centre Bratislavy podľa našich informácií už zmenilo majiteľa.

Okrem spomínanej akciovky figurujú Magálovci aj v inej firme. Tá disponuje peniazmi v objeme 33 tisíc eur. Celkovo je teda v hre poriadny balík. A je pravdepodobné, že herečkin manžel na pokračovanie v spoločných aktivitách asi nepristúpi.

Hotel Kamila

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu