Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Magálová o exmanželovi: Je to hlupák, deti sa s ním nebavia!

Kamila Magálová naznačila, že jej exmanžel Slavomír je hlupák, lebo ju opustil. Zobraziť galériu (6)
Kamila Magálová naznačila, že jej exmanžel Slavomír je hlupák, lebo ju opustil.

BRATISLAVA - Otvorená! Herečka Kamila Magálová (61) prvý raz od rozvodu poskytla väčší rozhovor, v ktorom reagovala na túto nepríjemnú životnú situáciu. Porozprávala aj o tom, ako dlho vedela o milenke svojho manžela Slavomíra Magála (63). Teraz síce tvrdí, že im obom želá veľa šťastia, no nepriamo naznačila, že jej bývalý partner je hlupák. A jeho vlastné deti s ním prestali komunikovať!

Bez nenávisti? Kamila Magálová poskytla rozhovor týždenníku Plus7dní. V ňom tvrdí, že napriek rozvodu a následnej svadbe svojho exmanžela Slavomíra s Danou Petranovou nemá dôvod utápať sa v žiali. „Darí sa mi zo všetkých stránok a to isté želám i manželovi a jeho novej rodine,” povedala s ohľadom na to, že univerzitný profesor očakáva s mladou milenkou potomka.

Napriek tomu však v mnohých odpovediach herečky cítiť poriadnu dávku sarkazmu. „Novomanželka, mladšia o tridsať rokov, ho určite zvládne doopatrovať lepšie ako ja - šesťdesiatročná,” pripomenula vekový rozdiel medzi Magálom a Petranovou. Bola však aj ešte ostrejšia.

Kamila sa totiž kedysi vyjadrila, že keby ju životný partner opustil kvôli inej, bol by hlúpy. „A stalo sa,” vyhlásila v najnovšom rozhovore s výbuchom smiechu. Tým presne vypovedala, čo si o svojom bývalom manželovi myslí. O jeho nevere pritom vedela dosť dlho. V čase, keď sa objavili jej fotografie pri bozkoch s kolegom Mariánom Geišbergom, bola vraj podvádzanou ženou už dva roky.

Zrejme aj s ohľadom na túto skutočnosť dcéra a syn Magálovcov stoja pri matke. „Moje deti s ním nekomunikujú,” označila Martina a Danielu len za svojich pri odpovedi na to, ako vnímajú situáciu s podvádzaním a následným rozvodom 38-ročného manželstva svojich rodičov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu