Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Spoveď Magálovej: Odhalila svoje veľké trápenie... Bola to podpásovka!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (8)
Kamila Magálová

BRATISLAVA – Verejné priznanie! Herečka Kamila Magálová (65) sa pred štyrmi rokmi rozviedla s manželom Slavomírom Magálom (67). Príčinou rozpadu dlhoročného vzťahu bola nevera. Jej manžel si našiel mladšiu priateľku Danu Petranovú (40), s ktorou si založil novú rodinu a majú spolu už aj dve deti. Hoci umelkyňa navonok brala rozvod statočne a na všetky strany rozdávala úsmevy, niekde vnútri sa veľmi trápila. O týchto jej ťažkých časoch sa rozhodla otvorene prehovoriť 4 roky po rozvode v Českej televízii, čo si všimol ako prvý týždenník Plus 7 dní.

Už sú to 4 roky, čo sa herečka Kamila Magálová rozviedla s manželom Slavomírom. Hoci to medzi partnermi vraj škrípalo už dlhšie, definitívnu bodku za manželstvom dalo zrejme prevalenie aférky jej manžela. Ten si totiž začal s mladšou kolegyňou z Fakulty masmediálnej komunikácie UCM v Trnave Danou Petranovou, ktorá v tom čase bola tiež vydatá. Aj keď to najskôr vyzeralo tak, že za ušami má práve Kamila, ktorú fotografi prichytili pri nežnostiach v aute s kolegom Mariánom Geišbergom.

Herečka však nedávno prijala pozvanie do Českej televízie do programu s názvom 13. komnata, kde otvorene priznala, ako to bolo s rozvodom. Vyznala sa z vecí, ktoré si doteraz nechávala pre seba. „Viete, čo je najhoršie? Že 42 rokov žijete s človekom, ktorého nepoznáte. Toto poznanie je najhoršie, ktoré som mohla o sebe zistiť. A to bola moja vina,“ povedala úprimne umelkyňa.

To, že nie je v herečkinom manželstve všetko s kostolným poriadkom, vyplávalo na povrch pred 5 rokmi, potom nasledoval rozvod, za ktorým bola spomínaná nevera. „Samozrejme, hlavne tá bola príčinou. On to síce hodil na mňa, že s nejakým kolegom som v aute sedela, rozlúčili sme sa a dali si pusu. Povedal, že to ja som toho príčinou. Pritom dva roky predtým mal inú známosť. To je to, čo ja hovorím – ako on vedel šikovne vždy všetko zariadiť,“ prezradila Magálová.

Manžela sa vraj na milenku na rovinu opýtala. „Povedal – áno, je to tak. Je to veľmi milé dievča, dokonca má podobný humor ako ty, Kamilka. Ja som sa zasmiala. To bolo to posledné, čo som od neho chcela počuť. Podpásovka to bola teda riadna. Podobný humor? Tak nech si ho teda užíva,“ opísala podrobnosti Kamila, ktorá s odstupom času však ľutuje, že sa nerozviedla o 20 rokov skôr.

Pritom vraj raz k tomu nemala až tak ďaleko. „Odišla som z domu po rodinnej hádke, keď môj bývalý povedal deťom, že si neplním nejaké manželské povinnosti. Hoci ja si myslím, že som bola jedna brilantná manželka, kuchárka, matka. Tak som si povedala, a dosť! Idem preč a už sa nevrátim. Vyšla som do ulíc, vtedy boli obrovské snehové záveje a môj syn vybehol za mnou. Štyri hodiny sme sa prechádzali a rozprávali. On bol ten, ktorý ma prehovoril, aby som sa vrátila,“ zamýšľala sa nad tým, že jej život mohol vyzerať úplne inak.

„Nemôžem však povedať, že by som trpela, to by som klamala. Ale spätne vidím, aký bol môj bývalý veľmi šikovný manipulátor. Vždy mi hovoril Kamilka, vždy sa usmieval, ale vždy sa stalo to, čo on chcel a ja som sa vždy prispôsobila,“ prezradila pre televíziu herečka, ktorá priznala aj to, že v manželstve okrem iného podcenila aj majetkové záležitosti. „Ale mohla som dopadnúť aj oveľa horšie,“ dodala na záver Kamila.

Spomínaný týždenník oslovil aj herečkinho exmanžela s otázkou, či videl rozhovor a čo naň hovorí. Ten sa k tomu nevyjadril. Vraj ho nevidel, je v zahraničí a nemieni si kvôli tomuto míňať spoplatnené telefonické služby.

Viac o téme: Kamila MagálováMagál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu