Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vizážista Alex už má vlastný hrob: Bez mena a náhrobku!

Alex už má vlastný hrob. Zatiaľ na ňom chýba náhrobok s jeho menom. Zobraziť galériu (7)
Alex už má vlastný hrob. Zatiaľ na ňom chýba náhrobok s jeho menom.

BRATISLAVA – Nezvyčajné! Život vizážistu Alexandra Branislava Hromeka (†30) vyhasol začiatkom mája 2011. Miláčik viacerých prominentných osobností podľahol zápalu pľúc. Hoci sa po jeho smrti rozšírili správy, že bude pochovaný v rodinnom hrobe, nie je tomu tak. Zistili sme, že make-up artista má vlastné miesto večného odpočinku. Ak by ste mu však na ňom chceli zapáliť sviečku, zrejme by ste ho nenašli.

Alexov hrob sa nachádza na cintoríne v Slávičom údolí. Krátko po jeho smrti sa hovorilo o tom, že Hromek bude pochovaný pri ostatkoch svojej príbuznej Alžbety Kameničnej. Napokon má ale vizážista vlastné miesto odpočinku. Zaujímavé však je, že na ňom chýba náhrobok. Dokonca nie je nikde ani vygravírované  meno zosnulého.

V súvislosti s tým sme sa dozvedeli, že pozostalí si chcú Alexa uctiť špeciálnym náhrobkom. „Ešte sa to rieši. Viem o tom, no zatiaľ to neprezradím. Bude to ale niečo veľkolepé,“ povedal nám k tomu Fero Mikloško, ktorý bol blízkym priateľom vizážistu. „Rodina si neželá, aby sme o tom hovorili, kým to ešte nie je hotové,“ uzavrel. 

Na Alexovom hrobe chýba náhrobný kameň. Aj meno zosnulého by ste hľadali márne.
Zobraziť galériu (7)
Na Alexovom hrobe chýba náhrobný kameň. Aj meno zosnulého by ste hľadali márne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu