Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mrcha Minichová v kaluži krvi: Je to jej koniec?!

Milena Minichová skončí v kaluži krvi. Zobraziť galériu (8)
Milena Minichová skončí v kaluži krvi.

BRATISLAVA - Milena Minichová (29), ktorá v seriáli televízie Doma s názvom Druhý dych stvárňuje intrigánku Andreu, zažije v dnešnej časti poriadne dramatické chvíle. Blondínka totiž nečakane skončí pod kolesami idúceho automobilu. Takýto scenár je typický zväčša pre postavy, ktoré v seriáli končia. Žeby sa chceli tvorcovia takýmto spôsobom herečky zbaviť?!

Pôjde o rovnaký scenár ako v prípade moderátorky Lenky Šóošovej?! Tvár Telerána sa totiž objavila hneď v prvej epizóde Druhého dychu, no v seriáli dlho nepobudla. S divákmi sa rozlúčila vo chvíli, keď zomrela pri tragickej autonehode. Podobnú situáciu zažije v dnešnej časti aj mrcha Andrea, ktorú stvárňuje Milena Minichová. Zrazí ju auto.

Je preto logické, že sa vynárajú špekulácie o jej možnom seriálovom konci. Takéto scenáre sú totiž typické pre postavy, ktoré svoj priestor pred kamerami už vyčerpali. Zaujímalo nás preto, či tvorcovia Druhého dychu už do budúcna s Minichovou nerátajú. V Záhorskej Bystrici nás však ubezpečili, že Milena bude aj naďalej pokračovať v nakrúcaní. „Milena Minichová v romantickom seriáli Druhý dych rozhodne nekončí,“ povedal nám k tomu Branislav Šanta z PR oddelenia. Uvidíme teda, ako jej postava ešte zamieša v deji kartami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu