Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Brutálne mrazy a nedostatok jedla: Takto to bude na Farme 2 vyzerať!

Moderátorkou súťaže bude opäť Kveta Horváthová. Zobraziť galériu (13)
Moderátorkou súťaže bude opäť Kveta Horváthová.

BRATISLAVA – Bude to ešte drsnejšie! Tvorcovia markizáckej šou Farma sľubujú, že v zimnej verzii súťaže budú podmienky pre účastníkov oveľa náročnejšie ako v prvej sérii. Nahrávajú im aj mínusové teploty a nepríjemné mrazy, ktoré v týchto dňoch sužujú celé Slovensko. Okrem treskúcej zimy sa však farmári budú musieť popasovať aj so slabými zásobami jedla.

Koncom uplynulého týždňa si minuloročná víťazka Farmy Andrea Járová bola obzrieť priestory, v ktorých sa bude odohrávať druhá séria súťaže. Ako playmate počas nedávneho online rozhovoru priznala, do šou by ju teraz nikto nedostal. „Do zimnej Farmy by som nešla, som letný typ,“ poznamenala k tomu blondínka.

Napokon, bola by ukrátená o príjemné letné počasie, vďaka ktorému sa mohla so súpermi poriadne vyblázniť. Aktuálni súťažiaci totiž môžu na vyvaľovanie sa na sene a šantenie na farmárskom dvore zabudnúť. Rovnako tak budú ukrátení aj o možnosť vypestovať si na záhrade vlastné plodiny. Podľa našich informácií súťažiaci nebudú mať od Markízy k dispozícii ani bohaté zásoby jedla. „Samozrejme, že nezostanú o hlade, ale bude to všetko záležať od toho, čo si dokážu zabezpečiť," povedal nám náš zdroj. 

Topky.sk zisťovali, prečo sa televízia rozhodla pre takú verziu súťaže, v ktorej sa nedá pracovať na záhrade ani vyháňať zvieratá na pašu. „Farma sa stala počas leta doslova diváckym hitom. Dosiahla vynikajúce výsledky sledovanosti, preto sme sa rozhodli priniesť divákom ďalšiu sériu,“ povedala nám k tomu hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Skupinka súťažiacich práve dnes odcestovala na odľahlý statok, ktorý sa nachádza na kopaniciach. Tvorcovia projektu sľubujú pre súťažiacich aj nejaké novinky, zatiaľ ich však nekonkretizovali. Šou by sa na obrazovkách mala podľa našich informácií objaviť začiatkom marca. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu