Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nahé na zakázaných bilbordoch: Járová a VyVolená Linda lákajú voličov!

Sexice Andrea Járová a VyVolená Linda Drevenková chceli takto nahé lákať voličov. Zobraziť galériu (7)
Sexice Andrea Járová a VyVolená Linda Drevenková chceli takto nahé lákať voličov.

BRATISLAVA – Aby zaujali, neváhali ísť donaha! Bývalá playmate Andrea Járová (27) a víťazka šou VyVolení Linda Drevenková (28) kandidujú v predčasných parlamentných voľbách za stranu Právo a spravodlivosť. Ako sa zdá, voličov chcú prilákať k urnám za každú cenu. Aby v marci uspeli, neváhali nafotiť šteklivé bilbordy. Na ich smolu však nakoniec ulice Slovenska nezaplavia. Sú vraj príliš odvážne.

Po tom, čo sa nedávno odhalili sedemnásti politici zo strany SaS kvôli zrušeniu poslaneckej imunity, sa mali objaviť nahé na bilbordoch aj modelka Andrea Járová a víťazka prvej série šou Vyvolení Linda Drevenková. Obe kandidujú za stranu Právo a spravodlivosť. Tým, že slečny pózujú iba v Evinom rúchu, mali presvedčiť voličov, že sú ochotné ísť s vlastnou kožou na trh. Táto myšlienka je aj mottom samotného pútača.

Zaujímalo nás preto, odkiaľ vyšiel návrh na takúto šteklivú prezentáciu.„Bol to nápad jedného člena zo strany PaS. Priaznivci očakávali trocha pikantnejší nádych, ale treba spomenúť, že tento bilbord neprešiel. Čo je veľká škoda, pretože si myslím, že je veľmi decentný, no Slovensko je stále veľmi konzervatívne," odvetila sklamane Járová a pokračovala: S kožou na trh však neznamená, že chceme týmto spôsobom preraziť. Je to skôr o tom, aby sme pritiahli pozornosť a odlíšili sa od akejkoľvek doterajšej fádnosti politických kampaní. Radšej mať pekný parlament ako nefunkčný.“

Nechajme sa prekvapiť, či sa strana ako aj dievčatá napriek absencii odvážneho bilbordu predsa len dostanú do parlamentu. Veď mať sexi poslankyne by nebolo až tak na škodu. Čo si myslíte vy? Hlasujte v ankete pod článkom.

Ktoré svetové modelky sa v kampaniach vyzliekli? 

Sexi Járová a VyVolená Linda mali takto nahé lákať voličov.
Zobraziť galériu (7)
Sexi Járová a VyVolená Linda mali takto nahé lákať voličov.

Tip: Pozrite si televízne šou s celebritami. Televízny program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu