Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Wow! Hanychová prvýkrát úplne hore bez: Ukázala ich v plnej kráse!

Hanychová odhodila zábrany a ukázala sa po prvýkrát úplne hore bez! Zobraziť galériu (3)
Hanychová odhodila zábrany a ukázala sa po prvýkrát úplne hore bez!

BRATISLAVA – Odhalila takmer všetko! Česká modelka a rebelka Agáta Hanychová (26) nafotila pred pár dňami odvážne fotografie v našich veľhorách. Hoci kráska nemala nikdy problém s provokatívny zábermi, v Tatrách sa pochválila svojimi prsiami v plnej kráse po prvýkrát v kariére.

Provokovala! Hoci Agáta Hanychová iba pred štyrmi mesiacmi porodila syna Kryšpína, svoje telo už vystavuje na obdiv. V prostredí známeho lyžiarskeho strediska v Nízkych Tatrách nedávno nafotila šteklivé zábery pre pánsky magazín. Prvé oficiálne snímky sú už na svete. Ako vidno na fotografii, ktorú sa nám podarilo získať, rozhodne sa bude na čo pozerať.

Brunetka odhodila oblečenie a v mraze sa postavila pred objektív. V pozadí sa vynímajú štíty hôr, v popredí jej vztýčené bradavky. Tie ukázala vôbec po prvýkrát. „Už raz som pre pánsky časopis fotila. No až teraz som mohla ukázať i bradavky. Predtým som mala zmluvu so súťažou krásy, ktorá mi to zakazovala,  vysvetlila Agáta pre portál super.cz. Hoci Hanychová prestala kojiť a držala pred fotením prísnu diétu, kvôli čomu sa jej zmenšili prsia z pätiek na jednotky, výsledný efekt stojí i tak za to. Viac odhalených fotiek Agáty nájdete TU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu