Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Unikli zábery nahej Hanychovej v Tatrách: Provokuje vo vírivke!

Agáta Hanychová si len 4 mesiace po pôrode zapózovala nahá vo vírivke. Zobraziť galériu (9)
Agáta Hanychová si len 4 mesiace po pôrode zapózovala nahá vo vírivke. (Zdroj: Facebook)

JASNÁ – Bez zábran! Hoci od pôrodu Agáty Hanychovej (26) ubehli ešte len štyri mesiace, svoje telo už vystavuje v plnej kráse. V prostredí známeho lyžiarskeho strediska v Nízkych Tatrách v týchto dňoch fotí šteklivé zábery pre pánsky magazín. Vo vírivke ukázala úplne všetko!

Tomu sa povie výzva! Ako sme vás na topkách pred časom informovali, česká modelka prikývla na ponuku pánskeho magazínu na nafotenie zimných aktov.  Rozhodla sa tak aj napriek faktu, že len v auguste  priviedla na svet svojho prvého potomka – syna Kryšpína.

Vďaka cvičeniu sa však do formy dostala skôr, ako jej okolie vôbec očakávalo. Agáta sa opäť pýši sexi postavičkou. Prišla však o prsia veľkosti číslo päť, pretože prestala dojčiť. Bujný hrudník jej teda celkom spľasol. Tmavovláska si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Svoje prednosti vystavuje hrdo na obdiv. 

Aj keď pôvodne malo ísť len o jemne erotické zábery na snowboarde, Agáta si nakoniec zapózovala aj v Evinom rúchu vo vírivke. Ako vidno na fotografii zverejnenej na Facebooku, slová čerstvej mamičky sa do praxe nepremietli. Keď sme sa jej totiž pred pár dňami pýtali na charakter plánovaných fotografií, tvrdila, že bude voliť zlatú strednú cestu. „Bude to také niečo medzi tým,“ odpovedala vyhýbavo na otázku, či pôjde o akty alebo niečo decentnejšie. Dnes je však už nad slnko jasné, že sa pred objektívom veľmi neostýchala!

Podrobnosti a viac záber Agáty Hanychovej v Jasnej nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu