Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahé foto škandalóznej Hanychovej z Tatier: Podvod s prsiami!

Prirodzená Agáta Hanychová a napravo je výsledok grafických úprav. Zobraziť galériu (6)
Prirodzená Agáta Hanychová a napravo je výsledok grafických úprav.

TATRY - Chváli sa cudzím perím! Agáta Hanychová (26) nedávno nafotila v Nízkych Tatrách svoje prvé zábery, na ktorých odhalila celé prsia aj s bradavkami. Problém je, že výsledné fotografie vôbec neodrážajú realitu. Modelke sa po skončení dojčenia vnady zmenšili, a tak jej grafici upravili v počítači nielen veľkosť, ale aj tvar.

Trochu to prehnali! Agáta Hanychová sa len štyri mesiace po pôrode vyzliekla pred objektívom fotografa. Pre pánsky magazín po prvý raz vo svojej kariére ukázala celé prsia. Tie by jej mohla závidieť nejedna matka malého dieťaťa. Keby nešlo o podvod!

Po bližšom preskúmaní záberov, ktoré máme k dispozícii, totiž vyšla pravda najavo. Na zákulisnej fotografii, ktorá neprešla grafickými úpravami, má Agáta úplne iné prsia než tie "magazínové". Modelkine vnady sú v skutočnosti menšie a menej okrúhle.

Pri porovnaní takmer totožných snímok je jasné, že s tou oficiálnou sa fotograf alebo šikovný grafik v počítači poriadne pohral. Tmavovláske vykúzlil dokonalé prednosti. A tak vlastne pánsky časopis Hanychovej zaplatil za niečo, čo si v podstate dotvoril sám...

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu