Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hanychová na drogách: Takto ju zmenil pervitín!

Šestnásťročná Hanychová v dobe, kedy brala drogy. Zobraziť galériu (8)
Šestnásťročná Hanychová v dobe, kedy brala drogy.

BRATISLAVA – Odhalila rodinné tajomstvá! Herečka Veronika Žilková (50) pred desiatimi rokmi nakrútila na video svoju dcéru Agátu Hanychovú (26), ktorá bola v tej dobe pod vplyvom drog. Tieto zábery sa teraz rozhodla zverejniť. Už dnes večer si ich budú môcť pozrieť diváci televízie Prima v relácii Top Star Extra.

Známa herečka zverejnila desať rokov staré video zachytávajúce šestnásťročnú Hanychovú s fialovými dredmi na hlave, tmavými kruhmi pod očami a so zničenou pleťou. Takto vyzerala Agáta v dobe, kedy prepadla drogám a bola závislá od pervitínu. „Natočíme si, ako Agáte postupne odumierajú korienky vlasov,“ opísal vo včerajšom vydaní český denník Aha! to, ako Žilková žartuje vo videu. Ako ona sama tvrdí, vraj v tú dobu netušila, akým peklom jej dcéra prechádzala.

Kontroverzná modelka sa totiž navonok tvárila ako vzorná študentka, ktorá v tom čase nastúpila do súkromnej fotografickej školy. „Hneď v druhý školský deň dostala od dcéry jedného renomovaného fotografa pervitín. A ona do toho z nejakého pubertálneho vzdoru vhupla. Trvalo to pol roka. Vôbec som to netušila. Keď som to zistila, bola to pre mňa tá najväčšia životná rana. Išlo o strašné obdobie, kedy na drogy skoro umrela,“ prezradila Žilková.

„Pretože si nepichala ale šnupala, dostala ťažký zápal pľúc. Mala šestnásť, ležala na detskom oddelení. Dokonca i tam si nechávala od spolužiakov nosiť drogy. Neskôr sme zistili, že z dvadsiatich žiakov ich na drogách bolo sedemnásť,“ hovorí v dokumente herečka, ktorá si kvôli týmto dcériným problémom musela vybrať medzi ňou a manželom. Jej vtedajší muž Marek Navrátil bol totiž alkoholik, ktorý sa odmietal liečiť a Agáte bol údajne zlým príkladom.Keďže Žilková chcela, aby dcéra v boji s drogami vyhrala, musela manžela vyhodiť z domu.

Dnes je už Agáta  našťastie z najhoršieho vonku. Je šťastnou mamou syna Kryšpína a drogovú aféru má za sebou. Zrejme aj preto sa Žilková rozhodla o tejto ťažkej životnej rodinnej situácii prehovoriť aj verejne.

Agáta Hanychová nahá uprostred hôr! Zábery nájdete tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu