Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Divoška Hanychová: Vychudnuté prsia jej vyliezali z výstrihu!

Agáte Hanychovej vyliezali z výstrihu vychudnuté prsia. Zobraziť galériu (5)
Agáte Hanychovej vyliezali z výstrihu vychudnuté prsia.

PRAHA – Ústa dokorán, vnady do sveta! Modelka Agáta Hanychová (26) je stelesnením pojmov škandál a provokácia. O rozruch sa zaručene postará pri každej možnej príležitosti. Inak tomu nebolo ani na nedávnej párty, kde to mamička šesťmesačného synčeka Kryšpína poriadne roztočila. Ako to už v jej prípade býva zvykom, nechýbalo ani poodhalené poprsie!

Bláznila sa! Agáta Hanychová bola nedávno hlavnou hviezdou večera v istom pražskom klube. Kreácie, ktoré modelka predviedla na tanečnom parkete sa totiž nezaobišli bez povšimnutia. Agátin partner ju v rytme hudby vykrúcal tak oduševnene, že sa hýbala nielen ona, ale aj jej šaty.

Hlboký výstrih a prudké pohyby zradili Hanychovú v tej najnevhodnejšej chvíli. Šikovnému fotografovi sa totiž podarila momentka, ktorá zachytáva modelkin výstrih, z ktorého jej vyliezajú prsia. Keďže je dcéra herečky Veroniky Žilkovej momentálne extrémne posadnutá chudnutím, odráža sa to aj na jej vnadách.  

Hanychová nedávno nafotila sériu pikantných fotografií pre pánsky magazín. Už vtedy jej prsia vyzerali v skutočnosti inak, než na oficiálnych záberoch. K plným a okrúhlym vnadám totiž modelke dopomohli šikovní grafici.

Viac odvážnych fotografii nájdete TU!

Agáta Hanychová to na parkete poriadne roztočila.
Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová to na parkete poriadne roztočila.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu