Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jojka to prehnala: Diváci v ohrození života!

Malí akrobati privedú na javisko divoké šelmy. Zobraziť galériu (7)
Malí akrobati privedú na javisko divoké šelmy.

BRATISLAVA - To najlepšie z najlepšieho! Vo finále šou Česko Slovensko má talent sa súťažiaci budú usilovať predviesť zo svojho umenia viac, než doteraz. Topky.sk zistili, že pri jednom z čísel sa na javisku objavia až dve dravé šelmy. Bez toho, aby predtým mali možnosť pódium spoznať! Obavy divákov z nevyspytateľných púm sú teda namieste!

Pridávajú na atraktivite, ale aj nebezpečnosti! Malí akrobati z cirkusu Jo-Joo si na kastingu vystačili sami dvaja. V semifinále si prizvali ďalších kolegov, opicu a papagája. Vo finále podľa našich zistení svoje vystúpenie znovu o niečo vylepšia.

„S chlapcami budú na javisku dve dospelé pumy,” tvrdí náš dobre informovaný zdroj. Zvieratá sú určite dlhé roky cvičené, ale tentoraz nebudú vystupovať v starom známom prostredí svojho cirkusu. Navyše, podľa našich informácií sa šelmydostanú do Bratislavy až v nedeľu popoludní a nebudú mať veľa času zvyknúť si na talentovú scénu.

Keď sa k tomu pridajú reflektory, kamery a jačiaci diváci, môže vzniknúť naozaj kritická situácia. Zdá sa však, že televízii Joj to nijako neprekáža. „Tvorcovia zabezpečili všetky náležitosti, aby prítomným divákom i štábu nehrozilo žiadne nebezpečenstvo,” tvrdí PR manažérka Perla Vohráliková. Či sú opatrenia dostatočné, uvidia diváci dnes večer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu