Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Detskí akrobati Jo-Joo z Talentu: Doráňaní a spálení!

Akrobatické duo strýko a synovec sa počas vystúpení zranilo. Jeden si spálil ruku, druhý tvár. Zobraziť galériu (13)
Akrobatické duo strýko a synovec sa počas vystúpení zranilo. Jeden si spálil ruku, druhý tvár.

BRATISLAVA – Bolestná daň za talent! Strýko Ba Joo (11) a jeho synovec Jaromír Joo (10) predviedli v šou Česko Slovensko má talent famózne akrobatické čísla. Topky.sk však zistili, že kvôli náročným súťažným vystúpeniam chlapci doslova trpeli. Aké zranenia "zdobia" ich telá?

Laná, kovové tyče, hrazdy či exotické zvieratá. To všetko používajú strýko a synovec z cirkusu Jo-Joo pri svojich vystúpeniach. Nebezpečné akrobatické čísla predviedli mladí artisti aj v šou Česko Slovensko má talent. Diváci pri pohľade na ich výkony lapali po dychu.

Hoci nakoniec nadaní chlapci nevyhrali, na svoju „robotu“ nezanevrú. Práve naopak. Túžia zostať v cirkuse do konca života. „My sme sa tu narodili a pri tom aj ostaneme. Toto je náš sen, žiadny iný nemáme,“ zhodli sa strýko so synovcom.

Pri pohľade na ich akrobatické kreácie si zrejme každý uvedomuje, že je za tým poriadna drina. Náročné tréningy a vystúpenia sa preto odzrkadľujú na ich zdraví. Veď aj počas finálového kola ich telá trpeli. „Ja som si spálil tvár na reťaziach, on zas ruku na tyči,“ priznal Ba, ktorý si v lete aj vážnejšie zranil končatinu. „Mal som zlomenú nohu. Zdobili mi ju aj 4 stehy. No to bolo už dávno,“ netajil mladý akrobat.

Zaujímalo nás tiež, či v cirkuse neprišli chlapci k úrazu aj počas čísel so zvieratami. „Zažili sme, že sa nám vyvliekla opička a ušla. Papagáj zasa uletel a nechcel sa vrátiť. No žiadne zviera nás nepohrýzlo. Oni sú pri nás odmalička vychovávané,“ dodali chlapci z rodiny Joo. Ako v našom rozhovore podotkli, dúfajú, že vďaka talentovej šou budú oveľa slávnejší, čo sa podpíše aj na množstve ich fanúšičiek. 

Sledujte TOPKY TV: Artisti Jo-Joo o svojich zraneniach i o tom, aký je ich sen.

Jojo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu