Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hudák a Voštinár: Verejne sa zosmiešňovali!

Vlado Voštinár (vľavo) a Michal Hudák (vpravo) ako remeselníci. Zobraziť galériu (7)
Vlado Voštinár (vľavo) a Michal Hudák (vpravo) ako remeselníci.

TOMÁŠOV – A je to! Michal Hudák (42) a Vlado Voštinár (47) majú očividne veľký zmysel pre humor. Potvrdili to aj na nedávnej spoločenskej akcii, kde vystupovali prezlečení za nemotorných remeselníkov. Do svojej úlohy sa vžili až tak, že nevedeli, kedy prestať!

Michala Hudáka a Vlada Voštinára sme v priebehu uplynulého týždňa stretli na krste najnovšieho albumu Zuzany Smatanovej - Dvere. Keďže boli moderátori krstnými rodičmi a názov nového cédečka je tak trochu "remeselný", prevliekli sa za jednoduchých majstrov a piesne uviedli do sveta olejom. Vraj preto, aby dvere nevŕzgali. Pohľad na jojkárov mnohým pripomenul postavičky Pata a Mata z rozprávky A je to!

Komickej dvojici sa na pódiu darilo. Vtipnými dialógmi a poznámkami pobavili takmer všetkých. Vladovi a Michalovi sa však svojské vystupovanie zapáčilo tak veľmi, že v ňom pokračovali aj počas poskytovania rozhovorov.

„Je veľmi ťažké robiť rozhovor s debilmi?“ spýtal sa Voštinár, čím narážal na to, že sa vôbec nevyjadrili otázkam, ktoré sme mu položili. „Mysleli sme, že miera trápnosti bola prekročená už na pódiu. Zistili sme, že máme ešte obrovské rezervy,“ dodal so smiechom Hudák. Chcete vedieť, či si moderátori rozumejú aj v súkromí? Pozrite si video. 

Sledujte Topky TV: Vtipné video s Michalom Hudákom a Vladom Voštinárom.

Instalateri
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu