Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hrozná FOTO Michala Hudáka spred 12 rokov: To snáď ani nie je on!

Michal Hudák vyzerá v súčasnosti oveľa lepšie než v minulosti. Zobraziť galériu (6)
Michal Hudák vyzerá v súčasnosti oveľa lepšie než v minulosti.

BRATISLAVA – Ako iný človek! Televízia Joj počas uplynulého víkendu oslavovala svoje 12. narodeniny. Pri tej príležitosti vyhrabala z archívu aj staré fotografie svojich dlhoročných tvárí. Pohľad na niektoré z historických záberov priam vyráža dych. Napríklad taký Michal Hudák (44) sa na seba takmer vôbec nepodobá.

Len úsmev mu zostal rovnaký! Michal Hudák pôsobí v televízii Joj v podstate od jej začiatku, no prelomovým bolo pre neho moderovanie prvej slovenskej reality šou Dievča za milión. Ešte pred jej spustením prešiel jojkár výraznou zmenou imidžu a zhodil nadbytočné kilogramy. V tom čase sa sympatický východniar netajil tým, že na jeho chudnutie dohliadali profesionáli a že musel vymeniť celý šatník.

Fotografia, ktorú televízia pri príležitosti osláv svojich narodenín vyhrabala z archívu, pochádza ešte z umelcovho tučnejšieho obdobia. Michalovi v tom čase nelichotil ani neupravený účes. V priebehu rokov však moderátor na svojom imidži popracoval a v súčasnosti vyzerá oveľa lepšie než kedykoľvek predtým. 

V súvislosti s archívnym záberom sme Hudáka oslovili. Chceli sme vedieť, ako si na toto obdobie spomína a ako hodnotí svoje pôsobenie v Jojke. Na naše otázky však neodpovedal. Pozitívne ale jeho premenu vnímajú všetci jeho fanúšikovia. „Miško, teraz vyzeráš lepšie. Asi si dozrel. Je to parádna zmena,” zhodli sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu