Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Farkašovej posteľné scény: Zviedla dvoch mužov!

Kristína Farkašová v seriáli Hoď svišťom zvádzala až dvoch kolegov. Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová v seriáli Hoď svišťom zvádzala až dvoch kolegov. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Vie, ako si chlapov omotať okolo prsta! O tom, že odolávať šarmu Kristíny Farkašovej (29) nie je vôbec jednoduché, sa presvedčili hneď dvaja jej hereckí kolegovia. Pri nakrúcaní scén dnešnej časti jojkárskeho sitkomu Hoď svišťom využila známa ryšavka svoje ženské zbrane. V sexi pyžamku laškovala s Alexandrom Bártom (35) a tiež s Tomášom Maštalírom (34)!

Tatranský penzión v jojkárskom seriáli bude mať dnes večer skutočne zvodného hosťa. V úlohe Pauly sa predstaví herečka Kristína Farkašová, ktorá sa v zariadení ubytuje. A hneď začne laškovať s recepčným Ďurom (Alexander Bárta). Ten však romantiku nedotiahne do konca. Paula od neho dostane košom a z trucu obráti svoju pozornosť na ďalší objekt opačného pohlavia. Do postele zavolá Tomáša Maštalíra.

Kristína Farkašová v seriáli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Keďže sú obidvaja aktéri scén v súkromnom živote zadaní, opýtali sme sa Kristíny na jej pocity z laškovania pred kamerami. „Zvádzať Bártu a Maštalíra nemôže byť bohvieaké, nakoľko majú obaja partnerky. Také veci ja nerobím! Pre mňa to bol bežný pracovný deň. Zvádzala som Oskara a Jurajmamu podľa scenára,“ vysvetlila na margo nakrúcania.

Súčasťou Kristíninej garderóby bolo tentoraz saténové pyžamko, ktoré toho z jej postavy nezakrývalo práve najviac. Aj s tým sa však herečka dokázala poľahky vyrovnať. Má totiž skúsenosti už aj s ďaleko odvážnejšími kostýmami.

„Bola som už aj viac nahá. Dokonca to bolo v divadle, kde ma ľudia sledovali zo vzdialenosti asi jedného metra. To pyžamko zahaľovalo oveľa viac ako plavky, v ktorých sa v lete bežne pohybujem,“ priblížila svoj pohľad. Ak ste zvedaví, či niektorý z kolegov nakoniec skončí v Kristíninej posteli, nenechajte si ujsť seriál Hoď svišťom dnes večer na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu