Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neskutočne sexi Mórová (42): Predviedla postavičku v plavkách!

Zvodná Diana Mórová v plavkách. Zobraziť galériu (7)
Zvodná Diana Mórová v plavkách.

BRATISLAVA - Stále vo forme! Diana Mórová (42) síce už pred dvomi rokmi prekročila prah štyridsiatky, no postavu jej môžu závidieť aj o polovicu mladšie dámy. Keďže sa za svoje krivky nemusí hanbiť, bez problémov sa nechala nahovoriť na fotenie v plavkách. Pri tej príležitosti prezradila, ako sa jej darí udržiavať si sexi figúru.

Vek a ani pôrod zatiaľ nezanechali na postave Diany Mórovej žiadnu viditeľnú stopu. Herečka sa stále môže pýšiť dokonalou figúrou. Najnovšie ju predviedla pri fotení pre aktuálne vydanie magazínu OK!, ktorému pózovala len v plavkách.

„Keď som bola mladšia, športovala som. Druhá vec je, že ako herečka by som mala dbať o svoje telo. Keby to tak nebolo a musela by som sa na javisku vyzliecť, hanbila by som sa,” prezradila Diana, čomu vďačí za svoje v podstate dokonalé miery. „Ja tuky spaľujem, aj keď sa rozčúlim,” dodala temperamentná červenovláska.

Svoje krivky nedávno predviedla aj vo filme Tigre v meste, kde si dokonca zahrala milostnú scénu so ženou. Herečka Kristína Tóthová tam stvárňovala mužskú dušu. „Kristína je drobné žieňa, ja som bola pri nej výrazne väčšia. Technicky to bolo zábavné,” prezradila Mórová o netradičnej skúsenosti. Celý rozhovor a zábery zo zákulisia fotenia plavkového editoriálu nájdete v najnovšom vydaní časopisu OK!

Tip: Pozrite si televízny program na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu