Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Studenková takto nemohla na obraz: Zdena, ty sa nezdáš!

Zdena Studenková pri nakrúcaní vybuchla do smiechu. Zobraziť galériu (9)
Zdena Studenková pri nakrúcaní vybuchla do smiechu.

BRATISLAVA - Aj majster tesár sa utne! Známe príslovie v tomto prípade platí pre Zdenu Studenkovú (57). Vyhlásená profesionálka totiž pokazila zábery do markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. V úplne vážnej scéne sa herečka rozosmiala tak, až išla do kolien. Následne sa od smiechu váľala na gauči. Vzniknuté zábery sa, samozrejme, na obraz nedostanú.

Aj ona je len človek! Zdá sa, že i dlhoročná stálica hereckého neba občas urobí menší prešľap. Hoci Zdenu Studenkovú mnohí vnímajú ako veľkú profesionálku, nedávno zapríčinila, že sa kvôli nej museli opakovať zábery do markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade.

Išlo o pomerne vážnu scénu, pri ktorej sa však blondínka neudržala a vybuchla do smiechu. Jej kolegyňa Anna Šišková mala totiž v scenári vetu: „Čo ma vyháňaš, ty puchra!” Práve tieto slová zrejme spôsobili u Studenkovej vnútorné napätie.

Šiškovú síce nechala dohrať, hneď potom sa však začala doslova prehýbať od smiechu. „Ja nemôžem,” vyhlásila členka Slovenského národného divadla a odkráčala k pohovke, kde sa nezadržateľne chichotala ako malá školáčka. Keď sme Studenkovú oslovili, aby sme si overili, čo spôsobilo jej výbuch smiechu, odkázala nás na produkciu seriálu a zložila telefón.

VIDEO: Zdena Studenková pri nakrúcaní vybuchla od smiechu.

Studenkovej výbuch smiechu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu