Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Studenková sa nekašle: Odstavila mladšie konkurentky!

Zdena Studenková odstavila v seriáli aj mladšie kolegyne. Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková odstavila v seriáli aj mladšie kolegyne.

BRATISLAVA – Hoci je Zdena Studenková (57) neodmysliteľnou súčasťou seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, tvorcovia jej v aktuálnej sérii príliš veľa priestoru nedali. Zistili sme ale, že v jarnej sezóne sa všetko zmení. Herečka totiž vyšachovala svoje mladšie kolegyne, stane sa bezkonkurenčnou hviezdou!

V súvislosti so seriálom Ordinácia v ružovej záhrade sa v minulosti špekulovalo o jeho zrušení. Nič také sa však nekoná. V týchto dňoch je nakrúcanie nových častí v plnom prúde. Všetci herci majú z tohto rozhodnutia nepochybne veľkú radosť. No najspokojnejšia je určite Zdena Studenková. Postava primárky Pálenikovej, ktorú dlhoročná hviezda stvárňuje, bude totiž v tejto sérii najdôležitejšia! A to je oproti minulosti veľká zmena.

Studenkovú totiž tvorcovia v aktuálnej sérii stiahli do úzadia hneď po tom, čo sa jej postava vydala. Dejovú líniu určovali prevažne mladšie herečky. Karin Haydu a Monika Hilmerová súperili o jedného muža, Zuzana Kanócz bojovala s túžbou po dieťati. Na jar sa však televízni diváci môžu opäť tešiť na pediatričku Pálenikovú, ktorá na seba strhne väčšinu pozornosti.

Zo zákulisia seriálu sme sa dozvedeli, že Zdena trávi na nakrúcaní oveľa viac času než jej herecké kolegyne. Môže sa síce zdať, že usporiadaný život primárky na pediatrickom oddelení už nemôže mať grády, no opak je pravdou. Diváci sa vraj majú na čo tešiť. „Bude to napínavé, zažije aj poriadne dramatické chvíle,“ povedal nám na adresu toho jeden z členov štábu.

Herečku sme preto oslovili s otázkou, či je rada, že tentokrát dostala viacej priestoru. „Som na ceste do ateliérov. Prepáčte, nemôžem hovoriť,“ vyhŕklo zo Studenkovej, keď sme sa s ňou spojili. Odpovede na našu otázku sme sa však nedočkali ani po tom, čo sme jej poslali SMS. Podľa nášho zdroja si však plavovláska vychutnáva plnými dúškami znovunadobudnuté významné postavenie v seriáli. „Určite ju to potešilo. Bolo na nej vidno, že nakrúcanie si náležite užíva,“ povedal topkám človek zo zákulisia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu