Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Herci z Ordinácie u riaditeľky Markízy: Osud seriálu spečatený!

Herci z Ordinácie mali na nedávnom posedení dôvod na úsmev. Riaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková ich informovala, že sa pokračuje v nakrúcaní seriálu. Zobraziť galériu (8)
Herci z Ordinácie mali na nedávnom posedení dôvod na úsmev. Riaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková ich informovala, že sa pokračuje v nakrúcaní seriálu.

BRATISLAVA – Herci a tvorcovia markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade sa pred pár dňami stretli v jednom z bratislavských hotelov. Na mítingu sa mali všetci zúčastnení dozvedieť, aký osud čaká seriál z lekárskeho prostredia, ktorý sa vysiela už 5 rokov. Šepkalo sa totiž o jeho zrušení.

Generálna riaditeľka televízie Markíza Zuzana Ťapáková a programová riaditeľka Silvia Porubská nedávno pozvali hercov a tvorcov seriálu Ordinácia v ružovej záhrade na posedenie do istého bratislavského hotela. Tu sa mali od kompetentných definitívne dozvedieť, či sa seriál bude i naďalej objavovať na televíznych obrazovkách. V médiách sa totiž objavili špekulácie o jeho konci. 

 „V nakrúcaní chceme samozrejme pokračovať. Ordinácia v ružovej záhrade je jednou z najsilnejších značiek televízie Markíza a podľa mňa aj najlepší seriál na Slovensku,“ povedala smelo na stretnutí s hercami riaditeľka Zuzana Ťapáková.

Po jej slovách padol všetkým zúčastneným kameň zo srdca. Nečudo, veď seriál sa stal pre mnohých protagonistov doslova ich srdcovkou. Nakrúcanie jarných epizód by sa podľa našich zistení malo začať už v priebehu najbližších dní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu