Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tajomstvo Studenkovej krásy: Nová plastika tváre, jazva za uchom!

Zdena Studenková nedávno podstúpila facelifting. Nasvedčuje tomu aj jazvička v okolí ucha. Zobraziť galériu (11)
Zdena Studenková nedávno podstúpila facelifting. Nasvedčuje tomu aj jazvička v okolí ucha.

BRATISLAVA – Chirurgický zákrok! Topky.sk zistili, že herečka Zdena Studenková (57) nedávno podstúpila tzv. faceliting. Ako vidno na našich záberoch, v okolí uší má menšie jazvy. Takýto estetický úkon stojí približne 1 000 eur.

Zdena Studenková patrí do kategórie herečiek, ktoré buď nenávidíte alebo milujete. No bez ohľadu na to, do akej skupiny sa radíte, určite budete súhlasiť s tvrdením, že 57 rokov by ste jej určite netipovali. Bezpochyby je šarmantná a mnohé mladšie ženy túžia v jej veku vyzerať tak ako ona.

Na otázky týkajúce sa tajomstva jej krásy však umelkyňa odpovedá vždy diplomaticky. To, že by jej k závideniahodnej vizáži výrazne dopomohli šikovné ruky chirurgov, odmieta. Keď sa herečky  v minulosti spýtali českí novinári na to, či podstúpila nejakú operáciu, priznala len plastiku viečok. „Nehanbím sa za to. Je to v súčasnej dobe bežný zákrok. Nechala som si ufiknúť málinko kože, čo je na tom?“ prekvapila úprimnosťou.

Topky.sk však zistili, že herečka najnovšie podstúpila tzv. facelifting. Ten spôsobí optické omladnutie tváre, zlepší mimiku a vyhladí vrásky. Rovnako tak pomáha odstrániť aj „druhú bradu“. Ide o zákrok, pri ktorom sa nareže okolie uší. Chirurg potom upevní kožu tromi-štyrmi nosnými stehmi a odstráni nadbytok kože. Cieľom takéhoto úkonu je, laicky povedané, natiahnutie pokožky.

Keď sme v súvislosti so zákrokom oslovili Zdenu Studenkovú a spýtali sa jej, či môže potvrdiť zásah chirurgov, zasmiala sa. „Nie, zlatíčko, nie,“ reagovala na otázku, či si ľahla pod nôž. „Bola som v Amerike, to je môj facelifting. A tiež kúpele,“ povedala. Pri pohľade na fotografiu z minulého týždňa, kedy herečka moderovala módnu šou, je však zreteľne vidno stopy po menších jazvách v okolí uší. Presne takých, aké sú typické práve pri spomínanom úkone. „Rekonvalescencia trvá zhruba 10 dní, zrenie tkaniva asi 2 mesiace,“ píše sa na odborných stránkach plastických chirurgov.

Na skrášľovacích zákrokoch, ktoré sa robia s mierou a nie sú prehnané, nie je nič zlé. Veď v súčasnosti využívajú služby odborníkov mnohé dámy nielen zo slovenského, ale aj zahraničného, šoubiznisu. Napriek tomu je však verejné rozprávanie o takýchto témach pre Zdenu Studenkovú trinástou komnatou. „Sú ženy, ktoré sa potrebujú ešte aj odfotiť pri tom, keď so sebou niečo robia. Myslím si, že toto sú smiešne veci. Rovnako aj to, že sa to verejne rozoberá,“ ukončila našu komunikáciu herečka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu