Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sklovská je z manžela hotová: Pozrite, ako je ním posadnutá!

Manželia Sisa a Juraj Lelkesovci. Speváčka mala šaty, na ktorých bola vytlačená manželova podobizeň. Zobraziť galériu (5)
Manželia Sisa a Juraj Lelkesovci. Speváčka mala šaty, na ktorých bola vytlačená manželova podobizeň. (Zdroj: archív J.L.)

BRATISLAVA – Tomu sa hovorí láska! Juraj Lelkes (60) pred pár dňami oslavoval šesťdesiatku. Pri tej príležitosti ho manželka Sisa Lelkes-Sklovská (45) prekvapila netradičným darčekom. Obliekla sa do róby, ktorá vyrazila dych nielen jemu, ale aj dvom stovkám prítomných hostí.

Vie, ako potešiť milovaného človeka! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská si dala pri príležitosti manželovho jubilea vytvoriť špeciálne šaty. V nich sa predviedla pred pár dňami na Jurajovej honosnej narodeninovej párty. Róba sa nedala prehliadnuť. Nielen kvôli žiarivej žlto-červenej farebnej kombinácii, ale aj netradičnej potlači na látke. Nachádzala sa na nej totiž manželova podobizeň. 

Mala Sisa v úmysle ukázať hosťom, ako veľmi svojho muža miluje? Alebo je ním natoľko posadnutá? Topky.sk to zisťovali u samotnej speváčky. „Bol to jeden z darčekov, vôbec o ňom netušil. Chcela som niečo originálne. A hlavne, aby to bolo prekvapenie. On sa ma stále pýtal, že čo si dám na seba, a toto ho veľmi potešilo,“ prezradila speváčka.

„Dala som to vyrobiť z lásky. Symbolizovalo to splynutie tela a duše nás dvoch,“ povedala Sklovská. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, manžel ju má vraj tiež všade vyobrazenú. „Má ma na fotkách v kancelárii i doma. A dokonca aj na mobile ako tapetu,“ uzavrela so smiechom Sisa.

Na spomínanej narodeninovej oslave šéfa istej poisťovne nechýbali ani mnohé známe tváre. Zagratulovať mu prišli napríklad bývalý hokejista Jozef Golonka, herec Juraj Kukura, moderátorky Alena Heribanová a Marianna Ďurianová, herec Jozef Vajda a mnohí ďalší.

Sisa Sklovská má na šatách vyobrazenú podobizeň manžela Juraja.

Lelkes, Sklovská, narodeninová párty,
Zobraziť galériu (5)

Čím zaujala Sisa Sklovská Juraja Lelkesa?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu