Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sklovská sa predvádzala: Sisa, ty musíš byť vždy niečo extra!

Sisa Lelkes-Sklovská sa takto predvádzala na prehliadke. Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes-Sklovská sa takto predvádzala na prehliadke.

BRATISLAVA – Má to v krvi! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (46) sa predviedla na nedávnej módnej šou plesových rób. V úlohe modelky vytŕčala spomedzi ostatných dám. Ako to už u speváčky býva zvykom, nezaprela svoj temperament a predviedla na móle rôzne teatrálne kreácie.

Pútala pozornosť! Sisa Lelkes-Sklovská, ktorá má exhibicionizmus v tele, to na nedávnej módnej prehliadke opäť rozbalila.  Tentokrát však sexi róby prenechala na svoje kolegyne, ktoré hostí zaujali plnými dekoltami a odhalenými krivkami. Speváčka naopak pútala pozornosť nezvyčajnými pózami, ktoré „vystrúhala”.

Zaujímalo nás preto, či táto choreografia bola jej nápadom. „Len tak sa prejsť po móle, to by som nemohla. Ja som to aj teraz poňala tak trošku divadelne a predviedla som rôzne kreácie. Mala som na sebe krásne šaty a kabelku, čo ma ihneď inšpirovalo. Nebolo to vôbec nacvičené, robila som to, čo som cítila,“ netajila Sklovská, ktorej biela róba nesmierne pristala. Ako sa zdá, Sisa jednoducho nezaprie a vždy bude vytŕčať z davu.

Viac o prehliadke nájdete TU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu