Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skromná Farkašová: Dovolenka bez milenca a za pár eur!

Kristína Farkašová (tretia zľava) dovolenkovala za pár eur spolu s kamarátkami. Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová (tretia zľava) dovolenkovala za pár eur spolu s kamarátkami.

BRATISLAVA – Bez partnera! Herečka Kristína Farkašová (28) tvorí už viac ako pol roka pár s redaktorom televízie Joj Jurajom Hajdinom (34). Dalo by sa preto predpokladať, že letnú dovolenku absolvujú vo dvojici. Opak je však pravdou. Topky.sk zistili, že známa ryšavka ju strávila s niekým iným.

Babská jazda! Kristína Farkašová si napriek nabitému pracovnému programu našla čas aj na oddych.  Namiesto vylihovania na pláži sa však rozhodla, že podnikne poznávací výlet po Slovensku. A poňala to poriadne akčne. 

„Mala som dva týždne voľna a nevedela som, čo s tým. Ďurko musel byť v práci, tak som si na Facebook napísala, že kto chce ísť so mnou na dovolenku. Dúfala som, že sa mi neozve niekto, s kým by som ísť nechcela, ale že napíšu nejaké kamarátky, povedala nám Kristína, ktorej sa prianie splnilo - ozvali sa jej štyri priateľky.

„Celé nás to vyšlo na 5 dní zhruba 80 eur, čo si myslím, že je na jednu osobu celkom dobré,“ priznala skromná Farkašová, ktorá spolu s partiou najazdila vyše 1 100 kilometrov. Ako sme sa v súvislosti s cestou po Slovensku dozvedeli, majú z nej množstvo príhod. 

„Stále sme zažívali niečo netradičné. Stretávali sme veľmi veľa známych. Kto to nezažil, nepochopí,“ povedala s úsmevom Kristína. Nezabudla však dodať, že po necelom týždni dovolenkovania sa už tešila na návrat domov. Najmä na svojho priateľa Juraja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu