Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Problémy pred štartom: Verejnoprávna RTVS spúšťa spevácku šou!

Režisér Eibner priznal problémy, moderátorka Farkašová projektu verí. Zobraziť galériu (4)
Režisér Eibner priznal problémy, moderátorka Farkašová projektu verí.

BRATISLAVA - Samé ťažkosti! Verejnoprávna televízia už v piatok odvysiela prvý diel svojej novej šou s názvom Legendy popu. Režisér Tomáš Eibner (33) však prezradil, že s prípravami začali príliš neskoro a svoju úlohu zohral aj nedostatok financií. Navyše, program bude o priazeň divákov bojovať s markizáckou súťažou Let´s Dance. Čo na to moderátorka Kristína Farkašová (28)?

Verejnoprávna Jednotka sa rozhodla, že túto jeseň bude mať tiež vlastnú šou. Konkurenčné televízie vsadili na talenty a tancujúce celebrity, STV si zaspomína na hudobné hity minulosti. Legendy popu odštartujú už tento piatok.

Prípravy však neprebehli úplne hladko. „Bol to veľmi náročný proces, keďže sme začali veľmi neskoro a sú tam rôzne ekonomické nedostatky,” priznal režisér Tomáš Eibner na dnešnej tlačovej konferencii. Ako program dopadne, to si ani netrúfal odhadnúť. „Aké budú výsledky, to je loď, ktorá sa plaví do neznáma,” vyjadril sa.

Topky preto oslovili moderátorku Kristínu Farkašovú. Tá však vôbec nie je taká skeptická. „Ja túto šou vnímam pozitívne. Dokrútky sú vtipne a sympaticky spravené. Podľa mňa to bude dobré, je to spracované moderne a s humorom,” povedala nám.

To, z čoho má zrejme režisér menšie obavy, je nasadenie priamo proti markizáckej šou Let´s Dance. Farkašová však verí, že Legendy popu si napriek tomu nájdu svojich divákov. „To je ako porovnávať, čo hrajú v národnom divadle a v Astorke. Každý pôjde na to, čo ho zaujme. Sú to absolútne neporovnateľné veci a nemá význam klásť takéto otázky,” tvrdí Kristína. Čo si myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu