Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rozvedená Farkašová: Tá mrcha mi komplikuje život!

Kristína Farkašová o svojej seriálovej postave tvrdí, že je to úplná mrcha. Zobraziť galériu (8)
Kristína Farkašová o svojej seriálovej postave tvrdí, že je to úplná mrcha.

BRATISLAVA – Nemá to ľahké! Herečka Kristína Farkašová (29) sa začiatkom tohto roka rozviedla s Kamilom Mikulčíkom (33). Potom si našla nového priateľa – Juraja Hajdina (34) a vyzerá to tak, že sa jej stále viac darí tiež v pracovnej oblasti. Aj v tomto priaznivom období sa však našlo niečo, čo ju potrápilo!

Na obrazovkách televízie Joj by sa už čoskoro mal objaviť nový romantický seriál Nevinní, v ktorom si zahrá aj herečka Kristína Farkašová. Tá podľa našich informácií stvárňuje negatívnu postavu – Zuzanu Galovú, ktorá rada intriguje a na nikoho neberie ohľad. Táto úloha bola údajne pre herečku veľkou výzvou!

Ako sme sa zo zákulisia seriálu dozvedeli, Kristíne sa postava s pokriveným charakterom nehrala ľahko. „Spomínala, že to nie je jednoduché, a že si na tú „špinu“ bude musieť zvyknúť,“ povedal nám náš zdroj zo štábu.

S odstupom času si však Farkašová na ambicióznu mrchu očividne privykla. „Je pravda, že vo všeobecnosti sa negatívne postavy hrajú dobre. Ja som hrala už aj autobus, takže táto postavička ma veľmi neprekvapuje. Nie je to nič, z čoho by som sa mala zblázniť,“ okomentovala svoje účinkovanie Kristína, ktorá doposiaľ stvárňovala zväčša pozitívne postavy.

Zaujímalo nás, či sa herečka neobáva toho, že sa diváci nechajú ovplyvniť a budú si myslieť, že je zákerná aj v skutočnosti. „Nakoľko ma nevnímali ako učiteľku, žeriavničku ani rehoľnú sestru, ktorú som naposledy hrala, tak snáď nebudú ani teraz. Ale ak áno, nech ma radšej berú ako tú žeriavničku. To by som bola radšej,“ uzavrela so smiechom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu