Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strhaná Heringhová: Boris, pozri, čo si z nej urobil!

Andrea Heringhová v priebehu 4 mesiacov výrazne schudla. V marci sa spoločne s Borisom Kollárom zabávali v spoločnosti (vľavo). Na nedávnej akcii pôsobila strhane (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová v priebehu 4 mesiacov výrazne schudla. V marci sa spoločne s Borisom Kollárom zabávali v spoločnosti (vľavo). Na nedávnej akcii pôsobila strhane (vpravo).

BRATISLAVA – Vychudnutá a utrápená! Andrea Heringhová (30) si po viac ako 4 mesiacoch konečne vyrazila von s priateľmi. Dôvodom, prečo sa držala v ústraní, bolo trápenie v súkromnom živote - prevalili sa milostné aféry jej (ex)partnera Borisa Kollára (45). Ako vidno na našich najnovších záberoch, brunetkino obrovské sklamanie si už vyžiadalo svoju daň. Playmate stratila iskru a pôsobí strhane!

Úsmev cez slzy! Vzťah s nenapraviteľným záletníkom Borisom Kollárom nie je vždy len o luxusných dovolenkách, drahých darčekoch a vychytených spoločenských akciách. Svoje by o tom v súčasnosti vedela porozprávať aj matka najmladšej z podnikateľových dcér – Andrea Heringhová.

Brunetka totiž musela v uplynulých mesiacoch čeliť hneď dvom mediálne prepieraným aféram jej bývalého partnera. To vyústilo do definitívneho rozchodu. Andrea si sklamanie zo stroskotaného vzťahu liečila po svojom - nechodila do spoločnosti a zdržiavala sa prevažne doma.

Pred pár dňami však spravila Heringhová výnimku. Zúčastnila sa VIP módnej šou, ktorú pod záštitou Fashion TV usporiadala riaditeľka spomínanej televízie Gabriela Drobová. Bývalá playmate sa počas celého večera usilovala pôsobiť vyrovnaným dojmom. „Zabávala sa celkom dobre. Viacerí si však všimli, že výrazne schudla,“ prezradil nám jeden z návštevníkov akcie. 

Pri pohľade na Andreinu tvár je zreteľné, že nepríjemné udalosti posledných mesiacov sa na nej výrazne podpísali. Príkladom viditeľnej zmeny môže byť aj záber z marca 2011, kedy sa brunetka zúčastnila odovzdávania ocenení OTO. Po boku Borisa Kollára z nej vyžarovalo šťastie a spokojnosť. To sa však teraz už povedať nedá. Tmavovláske pod očami pribudlo zopár vrások a jej líca pôsobia prepadnuto.

Hoci sa Heringhová pomaly, ale isto, usiluje od Kollára osamostatniť, istú dobu potrvá, kým sa z nevydareného vzťahu spamätá. Zlomené srdce si momentálne lieči v spoločnosti svojich dvoch detí a verných priateľov vo vychytenej bratislavskej štvrti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu