Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Heringhovej pomsta Kollárovi: „Vybielila“ mu dom?!

Andrea Heringhová sa z domu Borisa Kollára už odsťahovala (vľavo). Zobraziť galériu (9)
Andrea Heringhová sa z domu Borisa Kollára už odsťahovala (vľavo).

BRATISLAVA – Definitívny odchod! Po tom, čo topky.sk odhalili najnovší románik Borisa Kollára (45), rozhodla sa jeho (ex)partnerka Andrea Heringhová (30) konečne konať. Okrem toho, že sa s boháčom rozišla, už sa od neho stihla aj odsťahovať. A to v čase, keď si podnikateľ užíval v Slovinsku horúce chvíľky v spoločnosti mladej Barbary. Po návrate domov ho podľa našich informácií čakalo nemilé prekvapenie.

Zaskočila ho! Boris Kollár sa len nedávno vrátil zo slovinského mestečka Portorož, kde si užíval spoločne so svojou najnovšou milenkou Barbarou. Keď sa z dovolenky vrátil, svoju oficiálnu partnerku Andreu Heringhovú už doma nenašiel. Jeho prekvapenie bolo o to väčšie, že v domácnosti toho údajne chýbalo oveľa viac!

„Po Andrei zostal takpovediac ´vybielený´ dom. Vzala mu nejaké veci, drahé značkové kufre a aj jeden z jeho obľúbených šálov,“ dozvedeli sme sa od zdroja. Podľa našich informácií Andrea momentálne býva v prenajatom byte v širšom okolí Bratislavského hradu. Náklady spojené s nehnuteľnosťou uhradil na pár mesiacov dopredu Kollár.

Keď sme sa chceli v súvislosti so sťahovaním a "zhabaním" vecí spojiť s Andreou, mala vypnutý telefón. S Kollárom sa nám však podarilo skontaktovať. „Nie je to pravda. Vychádzame korektne,“ reagoval podnikateľ. Boris by však v súčasnosti zrejme povedal čokoľvek, len aby Andreu v očiach verejnosti ešte viac neponížil.

Ako sme ďalej zistili, na Borisovom čerstvom romániku s Barbarou je zaujímavé, že ju už stihol zoznámiť s najbližšími. „Je ňou očarený. Už ju predstavil mame, bratovi a aj deťom,prezradil náš zdroj. Dvojica si podľa našich informácií momentálne užíva slnečné počasie v jednej z dovolenkových destinácií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu