Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Odhalili sme Heringhovej úkryt: Sem zdrhla od Kollára!

Andrea Heringhová momentálne býva v tomto bytovom dome. Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová momentálne býva v tomto bytovom dome.

BRATISLAVA – Nový začiatok! Andrea Heringhová (30) konečne spravila hrubú čiaru za vzťahom so záletníkom Borisom Kollárom (45). Dôvodom boli jeho milostné romániky s inými ženami. Tmavovláska zbalila kufre a odsťahovala sa z domu, v ktorom spoločne s podnikateľom žili ako rodina. Ako sme v súvislosti s jej odchodom zistili, zlomené srdce si momentálne lieči v novostavbe nachádzajúcej sa v luxusnej bratislavskej štvrti.

Po tom, čo topky.sk odhalili najnovší románik Borisa Kollára s mladou Barbarou, rozhodla sa podnikateľova partnerka Andrea Heringhová vzťah so záletným boháčom ukončiť. Vzala deti, kufre a odišla zo spoločnej domácnosti.

Nové hniezdočko však nehľadala v rodnej Nitre. Zistili sme, že útočisko pre seba, dcérku Saru Zoe, ktorú má spoločne s Kollárom, a syna Nicolasa z prvého manželstva, našla v našom hlavnom meste. Nájomný byt, v ktorom momentálne žije s ratolesťami, je súčasťou novostavby 4-podlažného bytového domu.

Okrem príjemného a tichého prostredia vhodného pre deti poskytuje táto lokalita aj výhľad na celé mesto. Nachádza sa v luxusnej bratislavskej štvrti. Interiéry spomínaného komplexu sú prevažne honosne zariadené. Ceny za prenájom sa pohybujú vo výške od 1 500 do 2 200 eur. V závislosti od veľkosti bytu.

Náklady spojené s ubytovaním však Heringhovú dočasne nemusia trápiť. Na pár mesiacov dopredu ich uhradil Kollár. Ako nám on sám prezradil, napriek všetkému sú medzi ním a Andreou korektné vzťahy. No, len dokedy...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu