Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mojsejovci rozpútali vojnu: Osočovanie a plač!

Mojsejovci zaútočili na víťaza šou Michala Pilipa. Zobraziť galériu (4)
Mojsejovci zaútočili na víťaza šou Michala Pilipa.

BRATISLAVA - Nedával si servítku pred ústa! Víťaz šou Šéfka Michal Pilip (26) prišiel nedávno o kšeft, ktorý mu garantoval ročnú zmluvu na 100 tisíc dolárov v módnom butiku košickej podnikateľky. Nora Mojsejová (52) ho po mesiaci vyrazila zo svojej firmy, o čom sme vás na topkách informovali. Hoci sa zo začiatku vyjadrovali obe strany k dôvodom ukončenia spolupráce obozretne, Braňo Mojsej sa najnovšie pustil do manželkinho bývalého zamestnanca. A poriadne mu naložil.

Hoci zo začiatku obe strany tvrdili, že sa rozišli v dobrom, zrejme to nie je úplne tak. Víťaz súťaže Šéfka Michal PiIip pred pár dňami musel opustiť post manažéra módnej firmy Nory Mojsejovej. Ako dôvod ukončenia spolupráce mladík uviedol, že sa nezhodovala jeho vízia napredovania Norinho obchodu s tou podnikateľkinou. A tiež, že nemal potrebné skúsenosti v tomto biznise, o čom sme vás informovali TU! Na košickú podnikateľku nepovedal ani jedno krivé slovo. Práve naopak, vychvaľoval ju do nebies.

Namiesto toho, aby to obe strany uhrali „dostratena“, prišiel nečakaný útok! A to od Braňa Mojseja, ktorý mladému manažérovi poriadne naložil v jojkárskych Promi Novinách. Tvrdil, že kvôli jeho meškaniu do práce sa Norini zákazníci obrátili a z obchodu odišli. „Kým napraví Nora všetky chyby, čo spôsobil, tak má čo robiť 5 dní. Chuderka, teraz stojí denne desať hodín za pultom,“ povedal Mojsej, ktorý naznačil, že dôvodov na vyhadzov bolo niekoľko. Nie len spomínané meškanie. 

„Žiadnemu majiteľovi obchodu neprajem takýto pohľad, aký videla Nora na svojich zákazníkoch, devastujúci,“ rozhorčoval sa Braňo, ktorý mladíkovi dal aj niekoľko rád: „Trochu sebavedomia by mal ubrať a mal by si uvedomiť, že reálny život je úplne iný ako teoretický.“

Mojsej dokonca tvrdil, že Michal nakoniec pripustil, že na túto prácu nemá vlohy. „Keď prišlo na lámanie chleba, tak sa nakoniec rozplakal a priznal, že na to nemá. Nemal sa hlásiť do takejto súťaže. Jednoducho na to nemá. Túto šancu svojím správaním zahodil,“ dodal Mojsej.

Topky.sk oslovili aj víťaza šou a zisťovali, čo na tieto Braňove reči hovorí. Hoci sa mu spočiatku nechcelo na nič odpovedať, nakoniec si to rozmyslel. „Je to uhol pohľadu. Či som to zvládol alebo nie, neviem posúdiť. Je to ich tvrdenie, ale je to zvláštne. Pre mňa sú to detinské veci,“  uzavrel. Nechajme sa prekvapiť, ako sa celá vec nakoniec vyrieši a kto prípadne Michala nahradí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu