Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mojsejovej čistky: Poplach v Jojke a hrozba pokút!

Michal Pilip a Nora Mojsejová sa dohodli o rozviazaní spolupráce poza chrbát televízie Joj. Zobraziť galériu (4)
Michal Pilip a Nora Mojsejová sa dohodli o rozviazaní spolupráce poza chrbát televízie Joj.

BRATISLAVA/KOŠICE – Zavarili im! Nora Mojsejová (52) ukončila v priebehu minulého týždňa spoluprácu s Michalom Pilipom (26), ktorý v jojkárskej šou Šéfka získal manažérsky post v jej módnom butiku. Ich vzájomná dohoda o rozviazaní pomeru prebehla poza chrbát vedenia na Kolibe. O nečakanom rozhodnutí košickej podnikateľky informovali kompetentných v televízii až topky. Zisťovali sme, či im hrozí za spomínaný postup pokuta.

Boj o 100 000 dolárov bol zbytočný! Hoci Michal Pilip uspel v šou Šéfka, zo svojej výhry sa tešiť nemôže. Ako víťaz si mal totiž svoj honorár odpracovať vo firme Nory Mojsejovej. Rodák zo Svidníka na lukratívny manažérsky post síce pred mesiacom nastúpil, no v týchto dňoch už pre košickú podnikateľku nepracuje.

Ako sme vás už včera na topkách informovali, Pilip a Mojsejová sa pracovne rozišli. Vraj v dobrom. „Spoločne s Michalom sme si sadli a rozumne sa dohodli,“ povedal nám k ukončeniu spolupráce Norin manžel Braňo. Ako ďalej podotkol, samotný Michal nenamietal, všetko prebehlo hladko.

Zaujímavé však je, že obe strany zabudli informovať o svojej dohode Jojku a Primu, ktoré mali celú šou v rukách! Problémom sa začali zaoberať až po tom, čo sme naň upozornili. Keďže Nora a Michal jednali takpovediac na vlastnú päsť, nie je vylúčené, že budú lietať pokuty.

S takýmto výsledkom súťaže totiž spomínané televízie nerátali. To, či vedenie nejakým spôsobom potrestá podnikateľku, Pilipa alebo obe strany, v túto chvíľu ešte nie je isté. Definitívne stanovisko sme na Kolibe totiž nedostali. „Celú záležitosť riešime s právnikom,“ odbila nás PR manažérka Jojky Perla Vohráliková. Viac informácií zisťujeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu