Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mojsejová šokuje: Idem do politiky, zakladám stranu!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA – To je šok! Podnikateľka Nora Mojsejová (53) topkám prezradila, že sa chystá do politiky. Oddnes začína zbierať podpisy pre nové politické združenie. To sa bude volať Strana slobodného slova. Košičanka plánuje kandidovať v marcových voľbách.

Po tom, čo Nora Mojsejová odpredala časť svojej módnej značky Nora Fashion ruským investorom, stanovila si vo svojej kariére ďalšiu métu. Oblasť podnikania vymení za politiku. Ako sme zistili, zakladá Stranu slobodného slova. „Veľmi dlho som tento krok zvažovala. Nakoniec som sa rozhodla, že do toho idem. Vyprovokovali ma ľudia, ktorí mi písali množstvo mailov. A tiež súčasná politická situácia,“ povedala topkám najznámejšia obyvateľka košického Pereša.

Mojsejová už oddnes začína zbierať podpisy. „Potrebujem ich 10 tisíc platných. Verím, že do budúceho týždňa, kedy chystám tlačovku, ich už budem mať,“ priblížila svoju odvážnu víziu Nora. Hoci zatiaľ nechcela konkretizovať hlavné ciele svojej strany, naznačila, akým smerom sa rozhodne nechce uberať.

„Nepáči sa mi prijatie eura. Som za jeho zrušenie. Do politiky chcem priniesť nový vietor. Nechcem sa fotiť na bilbordoch v pózach ako tí súčasní politici. Buď majú ruku pod hlavou, alebo si ju o ňu opierajú. A niektorí si nasadia okuliare, aby získali na vážnosti. Tieto pi*oviny ja robiť nebudem. A ani oje*ávať ľudí. Ide mi o to, aby sa občania mali lepšie. Aby nedostávali také výplaty, aké dostávajú. Tí, čo sú teraz v politike, ani nevedia, ako žijú bežní ľudia,“ rozhorčuje sa podnikateľka nad súčasnou situáciou na Slovensku.

Čo sa týka Norinej kampane, plánuje šetriť. „Na bilbordy nedám ani korunu. Všetko budem robiť cez internet. V poslednom štádiu kampane plánujem vyjsť medzi ľudí,“ načrtla svoju predstavu Mojsejová, ktorej hlavnou víziou je mať okolo seba ľudí, čo „nekradnú a chcú robiť.“ Nechajme sa prekvapiť, do akej miery sa jej podarí politické ambície naplniť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu