Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Lukratívny flek u Mojsejovej: Zolo si už robí zálusk!

Zoltán Lagin by pracovnú ponuku od Nory Mojsejovej prijal. Zobraziť galériu (5)
Zoltán Lagin by pracovnú ponuku od Nory Mojsejovej prijal.

KOŠICE/BRATISLAVA – Nora Mojsejová (52) si prostredníctvom jojkárskej šou Šéfka hľadala manažéra do svojej firmy. Spomedzi súťažiacich si vybrala Michala Pilipa (26), ktorý u nej však po necelom mesiaci skončil. Kto ho na poste s ročným honorárom 100 000 dolárov nahradí?!

Počas trvania súťaže bol okrem Michala Pilipa veľkým favoritom na víťazstvo aj kontroverzný Zoltán Lagin. Nora mu svoju náklonnosť prejavovala v takmer každej časti programu. Nikto nechápal, aké kvality na rodákovi z Galanty vidí. A ani to, prečo sa dostal až do finále. V samotnom závere šou však košická podnikateľka uprednostnila Michala, čo Zoltána poriadne sklamalo. Po niekoľkých dňoch sa však situácia zmenila. Pilip u Mojsejovej skončil!

Keďže sa manažérsky post v Norinej firme uvoľnil, zaujímalo nás, či by bol Lagin ochotný pôvodného víťaza nahradiť. Popravde neverím, že Michal nezvládol uspokojiť pani Mojsejovú,“ reagoval Zoltán, pričom bolo na jeho hlase počuť, že sa baví. Potom však seriózne dodal, že ak by prišla pracovná ponuka zo strany podnikateľky, prijal by ju.

Toho sa však asi nedočká. Ako nám totiž Norin manžel Braňo prezradil, za vyhodeného Michala nehľadajú žiadnu náhradu. „Téma Šéfky je pre nás už uzatvorená. Nora prijíma stále nejakých ľudí a následne to selektuje. Tak to v biznise bežne chodí,“ vysvetlil hudobník, čím dal najavo, že ani Lagin nemá u jeho polovičky šancu... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu