Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bača bude otcom: Prvé FOTO tehotnej manželky!

Juraj Bača s manželkou Jeanne budú čoskoro rodičmi. Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača s manželkou Jeanne budú čoskoro rodičmi.

BRATISLAVA – Bývalý kajakár Juraj Bača (34) sa pred dvoma rokmi v tajnosti oženil so svojou dlhoročnou priateľkou Jeanne (29). Rovnako sa snažil do poslednej chvíle utajiť aj fakt, že je jeho polovička v druhom stave. Podľa našich najnovších záberov je však jasné, že je už v pokročilom štádiu tehotenstva.

Zakladá si rodinu! Hoci si kedysi Juraj Bača hľadal partnerku v jojkárskej reality šou Vyvolená, do chomúta ho dostala až Američanka s európskymi koreňmi Jeanne. Tá z neho už onedlho spraví hrdého otecka.

Budúcich rodičov sme počas uplynulého víkendu stretli na nábreží Dunaja. Dvojica si vychutnávala príjemné počasie. Ako vidno na našich záberoch, manželka niekdajšieho účastníka Let´s Dance by už len s ťažkosťami skryla pokročilé štádium tehotenstva. Jej zaoblené bruško sa totiž nedalo prehliadnuť.

V súvislosti s touto radostnou novinkou sme Juraja Baču oslovili. Keď sme mu zagratulovali k blížiacemu sa otcovstvu, reagoval podráždene. „Ježišmária. Otcom buď ste alebo nie. Nemám čas, som na stretnutí,“ povedal a zložil telefón.  

Na topkách sme vás už zhruba pred rokom informovali o tom, že sa Juraj a Jeanne usilujú mať bábätko. Je teda evidentné, že po mesiacoch snaženia sa im to napokon podarilo.

Foto: Juraj Bača so svojou tehotnou manželkou.

Juraj Bača s manželkou
Zobraziť galériu (5)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu