Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prominentný ženích Juraj Bača po 5 rokoch v spoločnosti: Takto dnes vyzerá!

Juraj Bača sa v spoločnosti naposledy objavil pred 5 rokmi. Zobraziť galériu (8)
Juraj Bača sa v spoločnosti naposledy objavil pred 5 rokmi.

ŠAMORÍN – Vyšiel z „ulity“! Bývalý úspešný kajakár Juraj Bača (38) sa vo svete šoubiznisu preslávil krepčením v Let´s Dance, hľadaním Vyvolenej a moderovaním jojkárskych športových novín. Potom sa však z výslnia stiahol. Teraz sa po piatich rokoch ukázal v spoločnosti na otvorení rekreačného areálu neďaleko Bratislavy.

Juraj Bača je ľuďom známy vďaka svojim športovým úspechom, ale do povedomia mnohých sa zapísal aj televíznym účinkovaním. Tancoval v  Let´s Dance, neskôr si hľadal nevestu v šou Vyvolená a moderoval aj športovú reláciu na Jojke. Na spoločenkej akcii za účastí médií sa však naposledy ukázal v roku 2010, keď spolu s manželkou zavítal na premiéru filmu v bratislavskom nákupnom centre.

Záujem verejnosti dlhé roky odmietal, no pred pár dňami sa zúčastnil otvorenia Aqua Arény v Šamoríne. Bača ako predseda predstavenstva tohto rezortu sa aj prihovoril prítomným hosťom. Rodený Komárňan tak na seba ihneď upútal pozornosť. Každý bol zvedavý, či sa za ten čas, čo ho nebolo vidieť na obrazovkách ani v médiách, nejako zmenil.  

Musíme však skonštatovať, že Juraj je v podstate rovnaký. Okrem výrazného strniska na tvári sa na ňom v podstate nič nezmenilo. Stále je to vyšportovaný fešák, ktorému pribúdajúci vek zatiaľ vôbec neuberá na charizme. Práve naopak. V obleku, ktorý mal v ten deň na sebe, by si aj dnes mohol bez problémov hľadať nevestu. No ako všetci vieme, jednu už doma má... 

Juraj Bača sa po 5-tich rokoch ukázal v spoločnosti.
Zobraziť galériu (8)
Juraj Bača sa po 5-tich rokoch ukázal v spoločnosti.

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu