Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prominentný ženích Juraj Bača po rokoch v spoločnosti: Vyvetral aj manželku... Pozrite, ako dnes vyzerajú!

Juraj Bača Zobraziť galériu (7)
Juraj Bača

BRATISLAVA - Niekdajší olympionik Juraj Bača (40) sa pred desiatimi rokmi dostal do povedomia širokej verejnosti ako muž, ktorý si v šou Vyvolená hľadal lásku svojho života. Neskôr moderoval športové spravodajstvo na Jojke, no postupne sa z televíznych obrazoviek nadobro vytratil. Pred pár dňami sa však po dlhom čase opäť objavil v spoločnosti a zobral so sebou aj americkú manželku. Pozrite, ako dnes vyzerajú!

Bývalý úspešný kajakár Juraj Bača sa vo svete šoubiznisu preslávil tancovaním v Let's Dance, hľadaním lásky v šou Vyvolená či moderovaním športového spravodajstva v televízii Joj. Rokmi sa však z obrazoviek vytratil a vídať ho nebolo už ani na spoločenských akciách.

O to väčším prekvapením bolo, keď sa pred pár dňami objavil na finále súťaže krásy. Na prvý pohľad sa však vôbec nezmenil. Čerstvý štyridsiatnik ani po rokoch nestratil iskru v oku a keby sa šou Vyvolená konala dnes, núdzu o nápadníčky by, podobne ako pred rokmi, určite nemal. 


Bača bude otcom: Prvé FOTO tehotnej manželky!


No on už má niekoľko rokov oči len pre jednu ženu - manželku Jeanne. Tá mu napokon robila spoločnosť aj na prominentnej akcii. Američanka s európskymi koreňmi počas večera rozdávala široké úsmevy na všetky strany a ohurovala krásnymi bielymi zubmi. Veď pozrite sami!

Juraj Bača a jeho manželka Jeanne tvoria pekný pár.
Zobraziť galériu (7)
Juraj Bača a jeho manželka Jeanne tvoria pekný pár.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu