Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ženáč Bača: Prvýkrát ukázal manželku a obrúčku!

Juraj Bača predviedol manželku a aj obrúčku. Zobraziť galériu (10)
Juraj Bača predviedol manželku a aj obrúčku.

BRATISLAVA – Vyrazili si na romantické rande! Bývalý úspešný kajakár Juraj Bača (32) sa prvýkrát od minuloročnej májovej svadby ukázal na mediálne sledovanej akcii s manželkou Jeanne (29) po svojom boku.

Dvojica prišla na včerajšiu premiéru romantického filmu Valentín do bratislavského nákupného centra. Mladomanželia sa k sebe v kine túlili a prejavovali si nežnosti.

Zaujímavé je, že vôbec prvýkrát od svadby sa takto ukázali v spoločnosti, kde boli v hojnom počte prítomné aj médiá. „Chodíme spolu všade. Myslím, že ju to niekedy baví viac než mňa,“ povedal nám Juraj, ktorému sa romantická komédia páčila. „Bol to taký príjemný film, ľahký. Manželka si tiež pochvaľovala, keďže pochádza z Los Angeles, kde sa dej odohrával,“ dozvedeli sme sa od bývalého športovca.

Po skončení komédie sa dvojica pobrala do Komárna, kde spolu bývajú. Jeanne totiž opustila USA a prišla žiť na Slovensko. „Už od momentu, ako sme začali riešiť otázku bývania, bol možný jediný variant. Prisťahovala sa sem a žije tu niekoľko mesiacov. Na tom sme sa dohodli,“ dostali sme jednoznačnú odpoveď od Juraja, ktorý sa s Jeanne oženil minulý rok v máji v Miami.

Aké ďalšie známe tváre si nedali premiéru filmu ujsť? Ktorý zamilovaný párik sa k sebe ešte túlil? To sa dozviete v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu